Ponturi tenis Bogdan – Blinkova, WTA Open BLS de Limoges, 15-12-2022  

Home » Ponturi tenis Bogdan – Blinkova, WTA Open BLS de Limoges, 15-12-2022  

Seria pariurilor din tenis continuă cu meciul sportivei românce, Ana Bogdan contra rusoaicei Anna Blinkova, din cadrul sferturilor de finală de la WTA Open BLS de Limoges. Partida este a treia a zilei programată pe terenul central și va începe în jur de ora 15:30, ora României. Mai multe detalii de la confruntarea Bogdan – Blinkova, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Bogdan – Blinkova, WTA Open BLS Limoges

Ana Bogdan: Formă sportiv 

Ana Bogdan își continuă parcursul bun de la Limoges Open și implicit cursa de apărare a punctelor câștigate anul trecut, când reușea să joace finala la competiția din Franța. Primele două victorii au fost lejere. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

E drept că și adversarele nu au fost la un nivel ridicat. Stefanini și Scott, ambele din afara top 100. În ultimul meci, contra tinerei americance, Ana a avut de muncă în setul secund, având nevoie de prelungiri. Dar a salvat și mai multe mingi de break! 

Mult mai greu se anunță meciul din sferturi, contra unei jucătoare bune din circuit, Anna Blinkova. Dar dacă jucătoarea noastră va reuși să fie la nivelul scontat, credem că Bogdan poate să se califice în semifinale. 

Anna Blinkova: Formă sportiv 

Anna Blinkova e una din sportivele bune din circuit, doar că rusoaica nu este cea mai constantă jucătoare. De aici și locul ocupat în ierarhia WTA, 80, dar în trecut, la începutul lui 2020, Anna ocupa locul 54. 

Aici, Blinkova a jucat bine și s-a calificat în sferturi fără să cedeze set. Au fost victorii cu Sofia Kenin și Greet Minnen, jucătoare deloc slabe. E drept, în ultimul meci, contra belgiencei, victoria a venit la capătul a două seturi extrem de disputate, 7-6, 7-5. 

Disputa cu Ana Bogdan din sferturi se anunță grea, dar cu moralul bun, Blinkova speră la un nou rezultat bun. Nu ar fi exclus să vedem cel puțin un set cu prelungiri sau tie-break și de ce nu, chiar set decisiv! 

Meciuri directe Bogdan – Blinkova 

De 5 ori s-au mai întâlnit cele două jucătoare, iar raportul e clar de partea româncei, 4-1. Ultimul duel direct a avut loc anul acesta, în cadrul unei finale dintr-un turneu ITF, când Ana s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Bogdan – Blinkova 

Total game-uri meci – peste 20,5 – (în meci se vor disputa cel puțin 21 de game-uri) – cotă 1.70 Superbet 

Se anunță un meci mai mult decât disputat între cele două jucătoare. Bogdan e favorită, dar Blinkova va lupta pentru șansa sa. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu set decisiv, dar noi vom miza pe cel puțin 21 de game-uri derulate! 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Victorie Ana Bogdan – cotă 1,58 Unibet 

Credem că românca va reuși să facă un nou meci bun și să se califice în semifinale. Românca vrea să câștige titlul la Limoges, dar mai întâi trebuie să treacă de Blinkova. Chiar dacă va avea de luptat, noi suntem de părere că Ana se va impune în acest duel! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status