❌ Berrettini – Sonego, Wimbledon, 4 iulie

Home » ❌ Berrettini – Sonego, Wimbledon, 4 iulie

Suntem în plin sezon de meciuri tenis pe iarbă, grație turneului de mare slam de la Wimbledon, iar în afară de spectacolul garantat oferit de jucătorii ce vor intra pe teren – avem de-a face și cu partide tentante pentru a face profit. Meciul Berrettini – Sonego este programat marți, 4 iulie, nu mai devreme de ora 13:00.

Sari direct la pont >>

Pune un bilet combo de minim 50 de lei cu 3 meciuri de la Wimbledon din 3 iulie
și primești 25 de lei free bet indiferent de rezultat!
Numai la Winmasters!

Berrettini – Sonego

Matteo Berrettini (27 ani) – locul 38 ATP

Unul dintre italienii specialiști de iarbă consacrați în ultimi ani este Matteo Berrettini, având două turnee câștigate în 2022, la Stuttgart (finală cu Andy Murray) și la Londra ATP (finală cu Krajinovic), plus o finală disputată chiar la Wimbledon în 2021.

Anul 2023 n-a fost deloc anul său, având probleme mari cu accidentările și cu revenirea încrederii de după perioadele de recuperare. De exemplu, pe iarbă a apucat să joace un singur meci în acest an, chiar împotriva conaționalului său, Sonego, în care s-a făcut de râs de-a dreptul. A fost învins cu 6-1, 6-2, la puțin după o oră de la startul partidei, cum rar se întâlnește la masculin la un astfel de nivel.

Din cauza accidentărilor a fost nevoit să se retragă la Monte Carlo, precedentul turneu înainte de meciul cu Sonego de pe iarbă, după ce trecuse două tururi. Oricum, anul 2023 a fost unul de coșmar pentru Berrettini, care n-a reușit să se ridice la așteptările generate de parcursul său din anii precedenți. Inclusiv la Australian Open a fost eliminat din primul tur, după 2-3, cu Andy Murray.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Lorenzo Sonego (28 ani) – locul 42 ATP

Fără să fie neapărat vreun specialist de iarbă, Sonego s-a descurcat destul de decent per total pe o astfel de suprafață, chiar dacă rezultatele sale sunt mai bune pe hard sau zgură. Sonego a reușit două victorii pe iarbă în acest an, 2-0 cu Berrettini și 2-1 cu Karatsev, iar în alte trei situații a fost învins: 0-2 cu OConnell, 1-2 cu Sinner și 0-2 cu Zhang.

În 2022 a trecut de două tururi la Wimbledon, 3-2 cu Kudla și 3-0 cu Gaston, după care a pierdut în fața lui Nadal, 0-3. Cu doi ani în urmă, a avut un parcurs chiar mai bun la grand slam-ul de la Londra, cu trei succese: 3-0 cu Sousa, 3-1 cu Galan și 3-0 cu Duckworth, după care a venit eliminarea în fața legendarului Federer.

Ca formă generală, Sonego se prezintă la un nivel destul de bun, având în general mai multe tururi parcurse la turneele la care a luat parte. La Roland Garros, de exemplu, a trecut de trei tururi cu adversari dificili, Shelton, Humerbt și Rubelv, după care a cedat la Khachanov.

Pune un bilet combo de minim 50 de lei cu 3 meciuri de la Wimbledon din 3 iulie
și primești 25 de lei free bet indiferent de rezultat!
Numai la Winmasters!

Meciuri tenis Berrettini – Sonego

Cel mai elocvent meci direct pentru pariuri sportive este chiar ultimul disputat între cei doi jucători, chiar pe suprafața verde, în urmă cu mai puțin de o lună. Sonego era jucătorul mult mai în vână și l-a învins foarte clar pe Berrettini, scor 6-1, 6-2. Până atunci, Matteo a fost cel care câștigase duelurile directe cu Sonego, de două ori cu 2-0 la seturi (2016 și 2019, ambele pe hard) și o dată cu 2-1 (în 2022, pe iarbă).

Ponturi tenis Berrettini – Sonego

2 (câștigă Sonego) – cotă 1,50 (Winmasters) ❌

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Ar fi prea greu de crezut că se pot schimba ostilitățile atât de mult într-un timp atât de scurt. Ne referim la diferența uriașă dintre cei doi de la ultimul meci, câștigat clar de Sonego, în care ți se făcea și milă de Berrettini la cât de multe stângăcii comitea. Mizăm pe un succes al lui Sonego și încercăm să profităm de super-promoțiile Winmasters pentru Wimbledon.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status