➖ Ponturi tenis Berrettini – Rune, ATP Acapulco, 03-03-2023 

Home » ➖ Ponturi tenis Berrettini – Rune, ATP Acapulco, 03-03-2023 

Un alt meci de tenis extrem de interesant de la care venim în ajutorul tău cu pariul câștigător e disputa dintre italianul Matteo Berrettini și danezul Holger Rune, din cadrul ultimului sfert de finală de la ATP Acapulco. Partida este programată ultima a zilei pe ESTADIO și va începe vineri dimineața, 3 martie, după ora 05:30, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul la Berrettini – Rune, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Berrettini - Rune

Matteo Berrettini: Formă sportiv 

Matteo Berrettini a revenit foarte bine pe terenul de joc. După o pauză destul de lungă, italianul a jucat bine la turneul din Mexic. Înainte de participarea la turneul de la Acapulco, peninsularul evoluase ultima oară la Australian Open. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Acolo unde era eliminat încă din turul întâi de către britanicul Andy Murray, la capătului unui meci de 5 seturi. Aici, în primele două partide jucate, Matteo nu a avut probleme. În primul tur a beneficiat de abandonului lui Molcan, în timp ce în runda secundă a trecut în minimum de seturi de suedezul Elias Ymer. 

Primul test important vine în sferturi, acolo unde italianul va da peste unul din cei mai buni jucători din circuit. Pe foaie, Berrettini pleacă cu șansa a doua, dar tenisul etalat în această săptămână îi dau toate motivele peninsularului să spere la calificarea în semifinale. 

Holger Rune: Formă sportiv 

Holger Rune a jucat și el foarte bine la competiția din Mexic. După ce a fost nevoit să abandoneze la turneul de la Rotterdam, din cauza unei accidentări, danezul a revenit în forță. Iar victoriile din primele două runde ale competiției de la Acapulco îi dau mare încredere sportivului din Danemarca. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Ce e drept, misiunea din primul tur a fost mai grea. Dar adversarul a fost și el unul la un nivel ridicat, Ben Shelton, un alt tânăr foarte talentat. Victoria a venit în trei seturi, dar nu poate fi pusă la îndoială. Mult mai ușor a fost în turul secund, când Rune a cedat doar două game-uri în fața lui Borges. 

Rune va avea un meci cu adevărat greu în sferturi. În fața unuia dintre jucătorii cu cel mai bun serviciu din circuit. Danezul are însă multe arme la îndemână, iar returul e una dintre ele. Nu ar fi exclus să vedem mai multe seturi cu prelungiri sau tie-break! 

Meciuri tenis Berrettini – Rune 

O singură dată s-au întâlnit cei doi jucători. Anul trecut, în turul secund, la Indian Wells, când italianul s-a impus în trei seturi

Ponturi Pariuri Berrettini – Rune 

Total game-uri meci – peste 21,5 – (în meci se vor disputa cel puțin 22 de game-uri) – cotă 1,50 Superbet ➖

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Se anunță un meci de zile mari la Acapulco. Berrettini are o mare poftă de joc și va încerca să mai bifeze un succes pe tărâm mexican. Doar că Rune e și el în mare formă și vizează calificarea în semifinale. Ambii sportivi servesc foarte bine și nu ar fi exclus să vedem că set/uri cu prelungiri sau tie-break. În acest caz, pariul la Berrettini – Rune merge pe over 21,5 game-uri. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status