Ponturi tenis Bautista Agut – Soonwoo Kwon, ATP Adelaide 2, 14-01-2023 

Home » Ponturi tenis Bautista Agut – Soonwoo Kwon, ATP Adelaide 2, 14-01-2023 

Încheiem seria pariurilor din tenis cu meciul dintre spaniolul Roberto Bautista Agut și sud-coreeanul Soonwoo Kwon, din cadrul finalei de pe tabloul masculin de la Adelaide 2. Meciul este ultimul al zilei programat pe arena centrală, sâmbătă, 14 ianuarie, cu începere de la ora 09:30. Mai multe detalii, dar și pronostic Bautista Agut – Soonwoo Kwon, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Bautista Agut – Soonwoo Kwon, Adelaide International 2, 2023

Roberto Bautista Agut: Formă sportiv 

Roberto Bautista Agut merge spre 35 de ani și implicit e unul din veteranii circuitului. Dar spaniolul încă joacă la cel mai înalt nivel și are șansa primului titlu din 2023. 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Aici, pentru a ajunge în ultimul act, Agut a trecut Haase, Davidovich Fokina și de campionul de anul trecut și totodată favoritul publicului de la Adelaide, Thanasi Kokkinakis. Victoria din semifinale a fost în trei seturi, dar una pe deplin meritată! 

Meciul pentru trofeu nu va fi deloc ușor, dar cu experiența de partea sa, dar și cu tenacitatea cunoscută, ibericul pleacă cu prima șansă în disputa Bautista Agut – Soonwoo Kwon din finala de la ATP 2 Adelaide. 

Soonwoo Kwon: Formă sportiv 

Soon-Woo Kwon este un talentat jucător de 25 de ani din Coreea de Sud, care în această săptămână este pe locul 84 ATP. Asiaticul a fost mult mai sus – în noiembrie 2021 ocupa poziția a 52-a. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Deși ne aflăm în a doua săptămână din 2023, Soon-Woo a obținut deja 5 victorii. În turneul precedent a trecut de Dominic Thiem (6-4, 6-1) cu 80% puncte adjudecate pe primul serviciu, respectiv de Taro Daniel (7-6, 4-6, 7-6) cu 83% puncte câștigate pe prima minge. 

Pentru a obține calificarea în finală, Soon-Woo a trecut de mai mulți favoriți: de Pablo Carreno-Busta, Mikael Ymer și Jack Draper. Meciul din finală va fi cel puțin la fel de greu ca în semifinale, dar sud-coreeanul își va juca șansa! 

Meciuri directe Bautista Agut – Soonwoo Kwon

Va fi primul duel direct între cei doi sportivi! 

Ponturi pariuri Bautista Agut – Soonwoo Kwon

Victorie Roberto Bautista Agut cotă 1,46 Unibet 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Credem că meciul va fi unul echilibrat, dar până la un punct. Diferența de valoare se va simți, fără doar și poate și cu siguranță ibericul va avea câștig de cauză. Mergem în acest caz pronostic Bautista Agut – Soonwoo Kwon pe victoria spaniolului! 

Victorie Agut la H (-2,5 game-uri) (Bautista Agut câștigă la cel puțin trei game-uri) cotă 1,65 Betano 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Dacă totul va decurge normal, credem că victoria va fi una lejeră pentru pentru jucătorul spaniol. Agut are mult mai multe arme la îndemână și în schimburile prelungite va rezista mult mai bine. Pont Bautista Agut – Soonwoo Kwon merge pe victoria ibericului la minimum trei game-uri diferență. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status