✅ Barrios Vera – Goffin, Wimbledon, 5 Iulie

Home » ✅ Barrios Vera – Goffin, Wimbledon, 5 Iulie

Am avansat deja cu meciuri tenis de la Wimbledon către turul al doilea, după o primă fază în care au fost destul de multe surprize – ceea ce e de evitat pentru perioada următoare pentru a ne contura profitul dorit. Meciul Barrios Vera – Goffin este programat pentru miercuri, 5 iulie, nu mai devreme de ora 13:00. Pentru a beneficia de promoții legate de meciurile de la Wimbledon, de consultat oferta Winmasters.

Sari direct la pont >>

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Barrios Vera – Goffin

Tomas Barrios Vera (Chile) – 25 ani – locul 133 ATP

Una dintre prezențele surpriză în această fază ale competiției de pe iarba londoneză este chiar cea a chilianul Tomas Barrios Vera. Acesta vine din calificări, unde a avut un parcurs remarcabil după ce a trecut de Donskoy, Hijikata și Seyboth Wild. Iar forma sa a continuat într-o manieră favorabilă și pe tabloul principal, unde l-a învins pe argentinianul Baez.

Barrios Vera a mai avut un parcurs asemănător în 2021, când la fel a trecut de toate cele trei tururi de calificare, cu Krueger, Couacaud și Majchrzak, dar s-a oprit în primul tur în fața experimentatului Anderson. În rest, Barrios Vera a avut apariții sporadice pe iarbă și fără succes, fiind un jucător ce preferă suprafața de zgură în mod principal.

Ce-i drept, pe parcursul său de până acum, a avut de întâlnit și adversari asemănători ca stil de joc, majoritatea fiind dintre cei care preferă zgura.

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

David Goffin (Belgia) – 32 ani – locul 123 ATP

Unul dintre cei mai talentați jucători de tenis de pe circuit este David Goffin, care pare să-și fi revenit cu bine după perioada de accidentări prin care a trecut. Belgianul este obișnuit să parcurgă mai multe tururi la marile turnee, așa că dincolo de calități incontestabile are și multă experiență de partea sa.

În acest an, Goffin a trecut în primul tur de un adversar incomod, ungurul Maroszan, iar în sezonul trecut, la Wimbledon, a ajuns până în faza sferturilor de finală, unde a fost învins cu greu, în maximum de seturi, de Norrie. Până atunci își trecuseră în cont patru victorii cu Albot, Baez, Humbert și Tiafoe. Tot în sferturi a ajuns și în 2019 la Wimbledon, unde avea să piardă în fața lui Djokovic, dar cu victorii importante până în acel moment al turneului: cu Klahn, Chardy, Medvedev și Verdasco.

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Meciuri tenis Barrios Vera – Goffin

Nu există niciun meci direct înregistrat între Barrios Vera și Goffin, în special pentru că chilianul a apărut mai greu în apropierea sutei mondiale, iar majoritatea timpului l-a petrecut la turneele de zgură din zona Americii de Sud.

Ponturi tenis Barrios Vera – Goffin

2 (câștigă Goffin) – cotă 1,40 (Winmasters) ✅

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri de la Wimbledon de anul acesta este cel pe care îl avem în vedere: Barrios Vera – Goffin. Belgianul este în mod cert favorit, iar dacă n-ar fi avut problemele cu accidentările din trecut, cota pentru un succes al său ar fi fost pe undeva la cel mult 1,10. Dar avem de speculat astfel de momente, iar Barrios Vera și-a atins deja punctul maxim de parcurs pentru un turneu de iarbă.

Vinde după o săptămână obositoare, iar experiența lui Goffin și varietatea sa în execuții vor fi foarte greu de gestionat de către chilian.  În plus, belgianul are un istoric grozav cu Wimbledon – unde a lăsat mereu în urmă rezultate și prestații foarte bune. Fiind un jucător tehnic, se potrivește de minune pentru suprafața de iarbă pe care se va și disputa partida. Dacă ar fi fost meci de zgură și tot Goffin ar fi fost favorit, dar acum pe terenul verde situația ar trebui să fie mult mai clară.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status