❌ Ponturi tenis Barrere – Sock, ATP Indian Wells, 10-03-2023  

Home » ❌ Ponturi tenis Barrere – Sock, ATP Indian Wells, 10-03-2023  

Un alt meci de tenis interesant de la care venim în ajutorul tău cu pontul câștigător e disputa dintre francezul Gregoire Barrere și unul din favoriții gazdelor, americanul Jack Sock, din cadrul turului inaugural al competiției de la Indian Wells. Confruntarea e ultima a zilei programată pe terenul central și va începe vineri dimineața, după ora 05:30, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul la Barrere – Sock, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Barrere – Sock

Gregoire Barrere: Formă sportiv 

Gregoire Barrere e un alt sportiv francez care a crescut mult în ultimele sezoane. Un obișnuit al turneelor challenger, nu cu până mult timp în urmă, sportivul din Hexagon reușește acum să joace de la egal la egal cu jucătorii buni din circuit. 

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Clasat pe locul 65 în ierarhia ATP, Barrere a jucat bine în acest start de an. Francezul are un titlu, în circuitul challenger, un sfert de finală la Montpellier și câte un tur doi la Rotterdam și Marseille. De fiecare dată a fost învinsă de jucători de top sau aflați în mare formă.  

Aici, la primul masters al anului, Barrere va da peste unul din favoriții publicului. Francezul pleacă cu prima șansă, dar va avea de luptat pentru a accede în turul secund. Nu e exclus să vedem un set sau mai multe cu prelungiri sau tie-break! 

Jack Sock: Formă sportiv 

Jack Sock e unul din cei 11 reprezentanți ai gazdelor din acest an de la Indian Wells. Americanul e departe însă de forma care-l consacra în 2017. Atunci când făcea parte din top 10 și se bătea de la egal la egal cu orice adversar din circuit! 

Poate că americanul nu va mai reveni niciodată la acel nivel, dar cu siguranță Sock are calitatea necesară de a urca măcar în top 100 și să fie o prezență constantă la turneele importante din circuit. Forma de moment e însă slabă. Cu doar patru partide jucate în 2023 și un singur meci câștigat.  

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Ultimul turneu la care Sock a luat parte a fost cel de la Delray Beach. Acolo unde însă s-a făcut mai mult de râs, fiind eliminat de un sportiv foarte slab cotat, în afara top 500. Cu ajutorul unui wild card, Sock va avea șansa participe la ediția din acest an de la BNP Paribas. Dar adversarul ieșit în cale e mai mult decât solid. Însă americanul își va juca șansa! 

Meciuri tenis Barrere – Sock 

Va fi primul meci direct între cei doi sportivi!  

Ponturi Pariuri Barrere – Sock 

Victorie Gregoire Barrere – cotă 1,50 NetBet ❌

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Va fi un meci interesant între cei doi jucători. Sock vrea să profite de șansa oferită și să facă un meci bun. Doar că adversarul a avut un start de an bun și e un jucător greu de învins. Nu ar fi exclus să vedem o partidă echilibrată, măcar până la un punct. Însă la ora actuală francezul e jucătorul mai valoros, drept pentru care pariul la Barrere – Sock merge pe victoria sportivului din Hexagon

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status