❌ Ponturi tenis Baez – Etcheverry, ATP Santiago, 04-03-2022 

Home » ❌ Ponturi tenis Baez – Etcheverry, ATP Santiago, 04-03-2022 

Un alt meci interesant din tenis interesant de la care venim în ajutorul tău cu pronosticul câștigător e disputa dintre compatrioții argentinieni, Sebastian Baez și Tomas Martin Etcheverry, din cadrul primei semifinale de la ATP Santiago. Partida este programată pe terenul central și va începe după ora 23:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul la Baez – Etcheverry, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Baez - Etcheverry

Sebastian Baez: Formă sportiv 

Sebastian Baez face un nou turneu bun. După titlul câștigat la Cordoba, micuțul argentinian e aproape de o nouă finală. Sud-americanul nu a cedat set pe durata turneului, dar mai mult decât atât, jocul a fost foarte solid. 

Răspunde corect la întrebări în fiecare zi și câștigă pariuri gratuite și rotiri gratuite
cu UNIBET BOUNCE!

Adversarii întâlniți în optimi și sferturi nu au fost deloc slabi. Din contră chiar. Cristian Garin și Laslo Djere sunt sportivi buni pe suprafața roșie și nu e la îndemâna oricui să-i învingă. Baez nu a oferit decât două mingi de break, iar la serviciu a fost extrem de eficient. 

Pentru un loc în finala de la Chile Open, Baez se va lupta cu compatriotul Etcheverry. Meciul nu va fi deloc ușor, dar micuțul argentinian e mai valoros, are multe arme în arsenal, cu care poate bifa a doua finala a anului. 

Tomas Martin Etcheverry: Formă sportiv 

Tomas Martin Etcheverry e un alt reprezentant al Argentinei la competiția din Chile. În vârstă de 23 de ani, Tomas ocupă locul 76 în ierarhia ATP. Dar jocul său poate atinge un nivel mult mai ridicat decât poziția ocupată în clasament.  

Răspunde corect la întrebări în fiecare zi și câștigă pariuri gratuite și rotiri gratuite
cu UNIBET BOUNCE!

În special pe zgură, suprafața sa favorită. În ultimele turnee jucate, Etcheverry are sferturi de finală la Buenos Aires, unde a fost învins de un alt jucător în mare formă, Cameron Norrie. Aici, în drumul spre semifinale, Martin a trecut de Fognini, Francisco Cerundolo și Lajovic.  

Victorii importante, în fața unor jucători buni pe suprafața roșie. Cu moralul bun, Etcheverry speră la prima sa finală ATP din carieră. Dar meciul împotriva compatriotului său e mai mult decât dificil. Nu ar fi exclus să vedem set/uri cu prelungiri sau tie-break. 

Meciuri tenis Baez – Etcheverry 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi compatrioți la nivel ATP, anul trecut, la Lyon, tot pe zgură, iar Seba s-a impus în minimum de seturi

Ponturi Pariuri Baez – Etcheverry 

Victorie Sebastian Baez – cotă 1,53 Unibet ❌

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Se anunță un meci foarte interesant în prima semifinală de la Santiago. Cei doi compatrioți se simt foarte bine pe suprafața roșie, drept dovadă și rezultatele din ultimele săptămâni. Presiunea e pe umerii lui Etcheverry, care e la prima sa semifinală ATP din carieră, iar emoțiile își vor spune cuvântul în anumite momente. Baez are deja trofee câștigate la acest nivel, astfel că are un avantaj din acest punct de vedere. Nu e exclus să vedem un meci de trei seturi, dar pariul la Baez – Etcheverry merge pe victoria argentinianului mai bine cotat

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status