✅ Ponturi tenis Baez – Darderi, ATP Cordoba, 09-02-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Baez – Darderi, ATP Cordoba, 09-02-2023 

Seria pariurilor din tenis continuă, iar pentru început venim cu mai multe ponturi de la partida dintre unul din favoriții gazdelor, Sebastian Baez și italianul Luciado Darderi, din cadrul turului secund al turneului de la ATP Cordoba. Meciul este programatul ultimul al zilei pe arena centrală și va începe joi noaptea în România, după ora 01:30. Mai multe detalii, dar și pariurile de la Baez – Darderi, în cele ce urmează. 

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Sari direct la pont >>

Baez - Darderi

Sebastian Baez: Formă sportiv  

Sebastian Baez e un alt favorit al gazdelor de la ATP Cordoba de la care sunt mari așteptări. În vârstă de 22 de ani, Seba e chiar cap de serie la ediția din acest an, favorit 4. Sud-americanul vine după un sezon foarte bun, în care a bifat și primul titlu ATP din carieră. 

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Startul de an nu a fost însă deloc bun pentru argentinian, care a pierdut toate cele trei partide jucate în 2023. Mai mult decât atât, Baez a luat doar un singur set în partidele disputate. E drept, micuțul sud-american încă nu și-a adaptat jocul pe suprafețele rapide.  

Debutul pe suprafața favorită vine chiar în fața propriilor fani, iar pretențiile sunt pe măsură. Primul adversar ieșit în cale nu va fi cel mai ușor de învins, dar Baez are toate armele pentru a avansa în sferturi, chiar fără probleme. 

Luciano Darderi: Formă sportiv 

Luciano Darderi e un alt jucător talentat, din nou generația. În vârstă de 21 de ani, sportivul din Italia e clasat momentan în afara top 200, dar potențialul său este mult mai mare. Iar zgura e suprafața sa preferată, unde anul trecut s-a remarcat în mai multe rânduri. 

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Aici, la competiția din Argentina italianul a început aventura din tururile preliminare, de care a trecut fără emoții. Mai mult decât atât și primul meci de pe tabloul principal a fost câștigat fără emoții de către Darderi. Iar adversarul învins nu a fost deloc slab, francezul Hugo Gaston.  

O victorie în minium de seturi contra talentatului francez, care duce seria pozitivă a italianului la trei partide consecutive fără set cedat la Cordoba. Următorul adversar însă e cu totul de alt calibru, iar misiunea se anunță extrem de dificilă. 

Meciuri tenis Baez – Darderi 

Va fi primul duel direct între cei doi jucători! 

Ponturi Pariuri Baez – Darderi 

Victorie Sebastian Baez – cotă 1,45 Netbet ✅

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Se anunță un meci interesant între doi jucători din generații apropiate. Doar că argentinianul e la un nivel mult mai ridicat. Baez a excelat anul trecut în competițiile pe suprafața roșie și de așteptat să fie la un nivel ridicat și în acest sezon. Darderi vine după trei victorii la rând, însă e greu de crezut că va mai puținea ține ritmul și cu favoritul patru al competiției. În acest caz, pont Baez – Darderi merge pe victoria argentinianului. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status