✅ Ponturi tenis Baez – Coria, Finală ATP Cordoba, 13-02-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Baez – Coria, Finală ATP Cordoba, 13-02-2023 

O altă finală pe care o trecem în revistă și venim cu pontul câștigător e disputa dintre argentinienii Sebastian Baez și Federico Coria, din cadrul ultimul act de la ATP Cordoba. Partida este programată ultima a zilei pe arena centrală și va începe după miezul nopții în România. Mai multe detalii, dar și pariul la finala Baez – Coria, în cele de mai jos. 

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Sari direct la pont >>

Baez - Coria

Sebastian Baez: Formă sportiv 

Sebastian Baez a jucat foarte bine în această săptămână și a bifat prima finală ATP din acest an. Și a patra din carieră, toate pe zgură, suprafața favorită a micuțului argentinian. În precedentele trei finale, Baez a câștigat doar una. Anul trecut la Estoril. 

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Chiar dacă nu a mai jucat pe zgură până la turneul de acasă, Baez s-a acomodat rapid și a arătat, încă o dată, că e un jucător foarte solid pe suprafața roșie. În drumul spre ultimul act, Sebastian a trecut Darderi, Barrios și Dellien. Un singur set a cedat Baez în cele trei partide jucate. 

Meciul din finală va fi o afacere 100% argentiniană, pe tărâm argentinian. Baez e favorit, dar va avea de muncit pentru a se impune în fața compatriotului Coria. Dar dacă Seva își va menține nivelul de joc, sunt șanse mari ca numărul 47 mondial să bifeze al doilea titlu din carieră! 

Federico Coria: Formă sportiv 

Federico Coria a avut un început de sezon bun, iar acum bifează și prima finală ATP din acest an. După un prim trofeu câștigat la challengerul de la Concepcion, Chile, argentinianul are șansa și unui triumf la nivel ATP. Jucătorul în vârstă de 30 e ani e la doar cea de-a două prezență într-un ultim act ATP în carieră! 

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Precedenta a venit în 2021, la Bastad, Suedia, tot pe zgură, evident, atunci când sud-americanul ceda în fața lui Casper Ruud. Drumul spre ultimul act nu a fost cel mai ușor, dar toate victoriile au fost meritate pentru Coria. E adevărat, în două partide, cu Cecchinato și Cerundolo a beneficiat de retragerea adversarilor.  

În semifinale, în fața experimentatului Albert Ramos Vinolas, Federico s-a impus în minimum de seturi, 6-4, 7-6. O victorie importantă, care-i oferă o încredere pe măsură jucătorului argentinian înainte de disputa din finală împotriva compatriotului Baez. Chiar dacă pleacă cu șans a doua, Coria va încerca să bifeze primul său triumf din carieră! 

Meciuri tenis Baez – Coria 

Va fi primul duel direct între cei doi jucători! 

Ponturi Pariuri Baez – Coria 

Victorie Sebastian Baez – cotă 1,53 Winmasters ✅

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Sebastian Baez a jucat excelent în această săptămână și poate încheia aventura cu un trofeu. Micuțul argentinian nu a cedat decât un set, dar în fiecare meci a fost dominant. Coria a evoluat și el solid și în cea de-a doua sa finală din carieră va încerca să bifeze primul titlul din carieră. Se anunță un meci interesant în finala 100% argentiniană de la Cordoba, dar noi suntem de părere că în acest moment Baez e jucătorul mai bun, dar și mai în formă. În aceste condiții, pariul sigur la finala Baez – Coria merge pe victoria numărului 47 mondial! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status