✅ Ponturi tenis Baez – Barrios, ATP Cordoba, 10-02-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Baez – Barrios, ATP Cordoba, 10-02-2023 

Seria pariurilor din tenis continuă, iar pentru început venim cu pariul sigur de la meciul dintre argentinianul Sebastian Baez și chilianul Tomas Barrios Vera, din cadrul celui de-al treilea sfert de finală de la ATP Cordoba. Partida este penultima a zilei programată pe terenul central și va începe în jur de ora 22:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul la Baez – Barrios, în cele de mai jos. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Sari direct la pont >>

Baez - Barrios

Sebastian Baez: Formă sportiv 

Sebastian Baez e unul din favoriții gazdelor de la Cordoba, dar și unul din capii de serie ai ediției din acest an. Clasat pe locul 47 ATP, Baez e favorit patru al întrecerii din Argentina. Iar debutul a fost unul pe măsura așteptărilor. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Asta chiar dacă Sebastian nu a evoluat până la acest turneu în nici un meci pe zgură. A fost un succes fără emoții în turul secund contra italianului Luciano Darderi, scor 6-3, 6-4. Dar victoria este cu atât mai importantă cu cât peninsularul traversa o formă foarte bună. Fără nici un set cedat în meciurile jucate în Argentina. 

Victoria cu Darderi a fost doar încălzirea pentru sud-american, care va ridica și mai mult nivelul jocului. Baez e capabil de meciuri mari pe suprafața roșie și chiar să se impună aici. Următorul adversar va fi ceva mai greu, cel puțin pe hârtie, dar dacă Seba își va face jocul, credem că acederea în semifinale va fi o simplă formalitate.  

Tomas Barrios Vera: Formă sportiv  

Tomas Barrios Vera e un sportiv din Chile, în vârstă de 25 de ani, clasat pe locul 212 ATP. Dar jocul etalat de chilian e mult peste poziția din clasament, drept dovadă și parcursul de la ediția din acest an de la Cordoba. Plus rezultatele obținute în acest start de an. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Barrios a cedat un singur set în cele două partide pe zgura de la Cordoba. În primul tur a fost o victorie în minimum de seturi, în fața altui jucător solid pe suprafața roșie, Galan Riveros, 7-6, 6-2. Mult mai important a fost succesul din runda secundă, în fața unui jucător și mai bun pe această suprafață. Asta cu cât victoria a venit după ce Barrios a fost cu 0-1 la seturi. 

Chilianul a întors scorul, impunându-se cu 2-6, 6-4, 6-3. Un succes care îi dă un moral excelent chilianului înainte de disputa din sferturi. Se anunță un meci mai mult decât dificil în fața lui Baez, dar Barrios își va juca șansa. 

Meciuri tenis Baez – Barrios 

De trei ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar argentinianul s-a impus de fiecare dată. Ultima oară, în toamna lui 2021, când Baez se impunea în trei seturi în semifinalele unui turneu challenger. 

Ponturi Pariuri Baez – Barrios 

Victorie Sebastian Baez – cotă 1,42 Superbet ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Se anunță un meci interesant, între doi sportivi cu un joc bun pe zgură. Însă în acest moment argentinianul e jucătorul mai valoros, iar acest lucru ar trebui să se vadă și pe terenul de joc. Baez îl va domina pe chilian în schimburile prelungite, iar în acest caz pontul ideal la Baez – Barrios merge pe victoria lui Seba! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status