Ponturi tenis Baena – Djokovic, Australian Open, 17-01-2022 

Home » Ponturi tenis Baena – Djokovic, Australian Open, 17-01-2022 

Seria pariurilor de la Australian Open continuă, iar următorul meci pe care-l analizăm e disputa dintre fostul lider mondial, Novak Djokovic și spaniolul Roberto Carballes Baena, din cadrul turului inaugural al întrecerii. Partida este programată ultima a zilei de marți, 17 ianuarie, pe Rod Laver Arena și va începe în jur de ora 12:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pont Baena – Djokovic, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Baena – Djokovic, Australian Open 2023

Roberto Carballes Baena: Formă sportiv 

Roberto Carballes Baena e un sportiv spaniol, în vârstă de 29 de ani, clasat pe locul 75 ATP. Iar ibericul e un jucător decent, dar suprafața sa favorită și implicit pe cea care a obținut cele mai bune rezultate e zgura. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Totuși în ultima perioadă, spaniolul nu s-a descurcat rău pe ciment, iar rezultatele au fost și ele mai bune. La început de an, Baena a jucat două partide pe hard, la Pune, unde a făcut turul secund, fiind învins în trei seturi de către Marin Cilic. 

Roberto Carballes Baena nu a avut absolut deloc noroc, dând în turul inaugural peste principalul favorit de la Melbourne. Spaniolul nu are nimic de pierdut din acest meci și va încerca să iasă cu fruntea sus. 

Novak Djokovic: Formă sportiv 

Novak Djokovic vine în mare formă la ediția din acest an de la Melbourne. Sârbul s-a impus la ATP Adelaide 1, făcând un antrenament excelent înainte de primul Grand Slam al anului. Iar Nole e principalul favorit la cucerirea trofeului! 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Iar dorința de triumf e una și mai mare, după ce anul trecut Novak a fost interzis anul trecut la Grand Slamul său preferat. Djokovic e în căutarea celui de-al 10-lea titlu la Melbourne și implicit al 22-lea din carieră. Sârbul are parte de o primă misiune facilă! 

Nole vrea să înceapă în forță ediția din acest an de la Australian Open și să facă spectacol în ultimul meci al zilei de pe Rod Laver Arena. Nu ar fi exclus să vedem un meci scurt, decis în mai puțin de 90 de minute! 

Meciuri directe Baena – Djkovic 

Cei doi sportivi s-au mai întâlnit o singură dată, tot la un Grand Slam, la US Open, în 2019, când Nole s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Baena – Djokovic 

Victorie Djokovic și sub 27,5 (Victorie Djokovic și maxim 27 de game-uri) cotă 1,47 Betano

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Djokovic va începe tare meciul și vrea să încheie cât mai rapid partida. Dacă Nole va juca la nivelul etalat la Adelaide, sunt toate șansele că partida să se încheie rapid. În aces caz, pont Baena – Djokovic merge pe victoria sârbului și maxim 27 de game-uri derulate. 

Total game-uri meci sub 26,5 (în meci se joacă maxim 27 de game-uri) cotă 1,75 Unibet 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Vom miza pe un meci controlat în totalitate de către multiplul campion de la Melbourne. Djokovic poate încheia rapid socotelile, dacă va juca măcar la un nivel apropiat de potențialul său. În această situația, crede că Pronostic Baeena – Djokovic merge pe maxim 26 de game-uri derulate, la o cotă excelentă oferită de către Unibet! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status