Ponturi tenis Badosa – Garcia, 2022 World Tennis League, 21-12-2022    

Home » Ponturi tenis Badosa – Garcia, 2022 World Tennis League, 21-12-2022    

Continuăm seria pariurilor de la 2022 World Tennis League cu meciul fetelor, confruntarea dintre franțuzoaica Caroline Garcia și iberica Paulda Badosa, din cadrul zilei trei a competiției. Meciul e programat pe terenul central și va începe în jur de ora 17:30. Mai multe detalii de la duelul Garcia – Badosa, dar și ponturile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Badosa – Garcia, 2022 World Tennis League

Paula Badosa: Formă sportiv 

Paula Badosa e și ea una din jucătoarele bune din circuit. În vârstă de 25 de ani, iberica a încheia anul pe locul 13, dar spaniola a fost și în top 10. În 2023, Paula vrea să revină la nivelul care a consacrat-o.  

Ultimele meciuri pe care Badosa le-a disputat în Billie Jean King Cup, acolo unde a pierdut un meci, cu Dart, dar s-a impus în fața campioanei de la Wimbledon, Elena Rybakina. 

E primul meci pentru Paula Badosa la WTL 2022, iar partida se anunță una grea. Însă dacă va reuși să joace la un nivel cât mai apropiat de potențial, Paula poate spera chiar la victorie. 

Caroline Garcia: Formă sportiv 

Caroline Garcia a avut un sezon foarte bun și vrea să înceapă la fel de bine și 2023. Jucătoarea din Franța a încheiat anul acesta cu trofeu la WTA Finals, unul din cele mai importante competiții din circuit.  

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

În primul meci, Caroline a cedat în minimum de seturi partida cu lidera mondială, Iga Swiatek, scor 3-6, 4-6. A fost însă o evoluție bună pentru Garcia, care speră la mai multe în meciul doi. 

Confruntarea contra Badosei nu va fi deloc ușoară, dar Garcia are avantajul formei mai bune cu care a încheiat anul. Nu ar fi exclus totuși să vedem un meci de trei seturi. 

Meciuri directe Badosa – Garcia 

Un singur meci direct a avut loc între cele două jucătoare, în 2019, pe iarbă, iar Garcia s-a impus în trei seturi. 

Ponturi pariuri Badosa – Garcia  

Total game-uri – peste 18,5 – (în meci se vor disputa cel puțin 19 game-uri) – cotă 1,56 Unibet 

Credem că partida va fi una echilibrată și sunt premise pentru un meci întins pe multe game-uri. Cel puțin un set are șanse să intre în prelungiri sau tie-break, dar credem că linia va fi atinsă fără prea mari probleme. 

Victorie Caroline Garcia – cotă 1,42 Betano 

Caroline Garcia e jucătoarea mai bună în acest moment și credem că va reuși să se impună în acest duel. Chiar dacă a pierdut în două seturi cu Swiatek, suntem de părere că franțuzoaica va câștiga meciul Badosa – Garcia. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status