✅ Andreeva – Wang, Wimbledon, 4 iulie

Home » ✅ Andreeva – Wang, Wimbledon, 4 iulie

Părțile frumoase la meciuri tenis de la marile turnee, precum cel de la Wimbledon, sunt cele în care putem descoperi tinere jucătoare ce se pot afirma precoce înainte de a deveni mari tenismene consacrate. Meciul Andreeva – Wang, din primul tur de la turneul de grand slam de la Londra, este programat marți, 4 iulie, nu mai devreme de ora 13:00.

Sari direct la pont >>

Pune un bilet combo de minim 50 de lei cu 3 meciuri de la Wimbledon din 3 iulie
și primești 25 de lei free bet indiferent de rezultat!
Numai la Winmasters!

Andreeva – Wang

Mirra Andreeva (Rusia) – 16 ani – locul 102 WTA

Să țineți minte acest nume, Mirra Andreeva, pentru că va fi o jucătoare ce va domina competițiile de tenis ani la rând de acum înainte. Andreeva s-a remarcat și la Roland Garros, unde s-a calificat pe tabloul principal după trei succese categorice în calificări, plus altele două pe tabloul principal, urmând să se oprească contra americancei Gauff, la capătul unui joc de mare luptă.

Cam la fel au decurs lucrurile și până acum la Wimbledon, unde a trecut de cele trei tururi de calificare și se preconizează să strângă măcar două-trei succese și pe tabloul principal. În vârstă de doar 16 ani, Mirra este înaltă, lovește foarte puternic mingile și are o acuratețe ieșită din comun. Fiind atât de tânără, meciurile din calificările de la Wimbledon au fost primele pentru Andreeva la nivel de senioare, dar cu siguranță că vor avea să urmeze multe partide de succes pe iarba londoneză.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Xiyu Wang (China) – 22 ani – locul 65 WTA

O altă jucătoare tânără de pe circuitul feminin este Xiyu Wang. Chinezoaica nu a ieșit prea mult în evidență în meciurile de iarbă din turneele premergătoare de la Wimbledon. La prima participare, la Nottingham, a fost eliminată din primul tur de Sakkari. La Birgiminham a trecut de două tururi de calificare, fără să fi avut cine știe ce adversitate, oprindu-se în primul tur cu Marino. Revanșa în fața canadiencei și-a putut-o lua la Eastbourne, tot pe tabloul principal, după ce se calificase acolo grație unui succes cu Fruhvitova. A fost eliminată de Keys la ultimul sa participare pe iarbă.

Tragerile la sorți nu i-au fost favorabile lui Wang în ultima vreme, iar la Roland Garros, de exemplu, a avut de jucat cu Caroline Garcia, în fața căreia a și cedat, dar nu fără a pune probleme.

În 2022, Wang a avut un singur meci pe iarbă, chiar la Wimbledon, unde a cedat fără drept de apel cu Niemeier, 1-6, 4-6. Iar în urmă cu doi ani n-a prins tabloul principal la grand slam-ul londonez, ci doar o victorie în calificări, după care a fost eliminată de Parrizas-Diaz.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Meciuri tenis Andreeva – Wang

Nu există niciun meci direct înregistrat până acum între Andreeva și Wang.

Ponturi tenis Andreeva – Wang

1 (câștigă Andreeva) – cotă 1,50 (Winmasters) ✅

Pune un bilet combo de minim 50 de lei cu 3 meciuri de la Wimbledon din 3 iulie
și primești 25 de lei free bet indiferent de rezultat!
Numai la Winmasters!

Cine nu și-ar fi dorit să parieze pe Swiatek (sau oricare alt mare fost lider mondial) în primii ani în care își clădea ascensiunea? Cam la fel se poate pune problema și la Andreeva, care se anunță a fi următorul big thing din tenisul feminin.

Chiar dacă Wang este o jucătoare destul de bună, șansele sale să-i facă față unui astfel de talent sunt destul de limitate, mai ales că nici chinezoaica nu s-a arătat a fi prea prietenoasă cu suprafața de iarbă în participările sale precedente. Mizăm la pariuri sportive pe un succes al rusoaicei, iar cotele cele mai bune și promoții speciale pentru Wimbledon le regăsim la Winmasters – numai bine de petrecut o vară fierbinte cu meciurile de tenis de pe iarbă.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status