Ponturi tenis,  Aliassime – Taberner, ATP Estoril, 27-04-2022  

Home » Ponturi tenis,  Aliassime – Taberner, ATP Estoril, 27-04-2022  

Continuăm seria pronosticurilor din tenis, iar următorul vine de la meciul dintre canadianul Felix AugerAliassime și ibericul Carlos Taberner, din cadrul turului secund de la ATP Estoril. Meciul Aliassime – Taberner este penultimul a zilei pe ESTÁDIO MILLENNIUM și va începe după ora 20:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Aliassime – Taberner

Felix Auger-Aliassime: Formă sportiv  

Felix Auger-Aliassime e unul din cei mai buni jucători din circuit. Canadianul nu se simte rău pe zgură, cu toate că cele mai bune rezultate din carieră au venit pe suprafețele rapide. Felix are un două finale și pe suprafața roșie, în urmă cu trei sezoane. 

Debutul în acest sezon a fost foarte bun pentru canadian. Felix a reușit să câștige și primul titlu din carieră. La Rotterdam, turneu din categoria ATP 500. Aliassime a dezamăgit în schimb la primele turnee masters ale anului. Canadianul a fost eliminat încă din primele runde ale turneelor de la Miami și Indian Wells.  

Rezultatele pe suprafața roșie în acest sezon au fost relativ bune. Însă cel mai lung parcurs la Barcelona, acolo unde a atins sferturile de finală. Canadianul a cedat în fața lui Diego Schwartzman, unul din cei mai buni jucători din circuit pe această suprafață. 

Debutul la ediția din acest an de la Estoril nu va fi chiar floare la ureche. Primul adversar e un jucător care nu se descurcă rău. Iar recent i-a pus ceva probleme. Dar Aliassime e jucătorul mult mai valoros și cred că se va impune și de această dată.  

Carlos Taberner: Formă sportiv  

Carlos Taberner e un jucător spaniol, în vârstă de 24 de ani. Ibericul se simte foarte bine pe suprafața roșie, unde de-a lungul carierei a avut cele mai bune rezultate. Momentan, Taberner e pe poziția 92 în ierarhia ATP, dar potențialul jucătorului spaniol e mult mai mare.  

Carlos a jucat bine în ultima perioadă, chiar dacă rezultatele nu au fost cele mai bune. Recent, Taberner are un titlu challenger la ROSETO DEGLI ABRUZZI, Italia. Doar că nivelul din întrecerile ATP e mult mai ridicat decât la nivel challenger. În ultimele partide jucate, spaniolul a oscilat, atât ca evoluții, cât și ca rezultate. 

În ultimul turneu, la Barcelona, Taberner a fost eliminat chiar de către Aliassime, în optimi. A fost un meci bun făcut de iberic, care însă a fost nevoit să se recunoască învins în fața canadianului. Iar aici, nu a trecut de calificări, dar a acces pe tabloul principal din postura de lucky loser.  

În primul tur, ibericul a trecut de sud-africanul Harris, în minimum de seturi. Moralul este bun după prima victorie din Portugalia, iar spaniolul speră să își ia revanșa în fața jucătorului de pe locul 10. Sau măcar să iasă din nou cu fruntea sus ! 

Meciuri directe Aliassime – Taberner  

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători. Săptămâna trecută, la Barcelona, iar Aliassime s-a impus în trei seturi. 

Ponturi pariuri Aliassime – Taberner 

Victorie Felix Auger Aliassime la H de 2,5 game-uri cota 1,50 Betano

Canadianul a jucat bine săptămâna trecută la Barcelona, unde a ajuns  până în sferturi. Taberner a fost eliminat în calificări în Portugalia, dar a acces pe tabloul principal din postura de lucky loser. Cei doi s-au întâlnit și săptămâna trecută la turneul de la Barcelona, iar Felix a avut câștig de cauză. Cred că și de această dată canadianul va reuși să își impună jocul și să se impună fără prea mari emoții în fața canadianului.  

Victorie Auger-Aliassime cota 1,33 Superbet

Chiar dacă e o cotă mică, am ales să mizez cu mare încredere pe victoria jucătorului de pe locul 10 ATP. Se poate lua cu o miză ridicată, single sau în combinație cu alt pariu, de asemenea cu o miză pe măsură. Canadianul are toate atuurile pentru a se impune în fața ibericului!

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status