Ponturi tenis, Alex de Minaur – Lloyd George Harris, ATP Barcelona

Home » Ponturi tenis, Alex de Minaur – Lloyd George Harris, ATP Barcelona

Uneci interesant de astăzi e confruntarea Alex de Minaur – Lloyd George Harris, din cadrul turului trei de la ATP Barcelona. Partida este ultima a zilei programată pe Pista Jan Kodes și va începe după ora 18:00.

Mai multe detalii despre confruntarea dintre australianul Alex de Minaur și aversarul său sud-african Lloyd George Harris, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos.

Alex de Minaur - Lloyd George Harris

Alex de Minaur: Formă sportiv

Alex de Minaur s-a acomodat bine și pe suprafața roșie. Deși e adeptul suprafețelor rapide, australianul a reușit să își plieze jocul și pe zgură, acolo unde Alex stă foarte bine în raliurile prelungite. 

E drept, nivelul tenisului pe suprafața roșie încă e departe față de cel de pe ciment, de exemplu, dar australianul crește tenisul de la meci la meci. Săptămâna trecută la Monte Carlo, de Minaur a ieșit în turul secund, fiind eliminat de rusul Andrey Rublev. Dar a fost un eșec în trei seturi, australianul cedând la mare luptă confruntarea cu numărul 8 mondial. 

Aici, a avut ceva de furcă în primul meci. După un prim set controlat autoritar în fața francezului Humbert, australianul s-a trezit egalat, iar în decisiv a fost condus cu un break. De Minaur a revenit însă și s-a impus la 3 în decisiv.  

Se anunță un meci mult mai greu în turul trei. Harris a evoluat solid în tururile precedente, iar australianul va avea nevoie de un joc foarte solid pentru a se impune. Dar Alex are multe arme în arsenalul său pentru a avansa în sferturi. 

Lloyd George Harris: Formă sportiv

Lloyd George Harris și-a adaptat și el jocul pe zgură. Chiar dacă în primul meci pe suprafața roșie din acest sezon nu a a jucat bine, sud-africanul a fost mult mai solid în turneul de la Barcelona. 

E drept că și la Monte Carlo, Harris a cedat greu în meciul cu Fucsovics. Însă aici, jocul sud-africanului a fost mult mai consistent. Iar adversarii învinși în primele două runde sunt tenismeni buni și foarte buni pe această suprafață. 

În primul meci, Lloyd l-a învins în minimum de seturi pe Carballes Baena, 7-6, 6-4. Și mult mai categorică a fost victoria în turul secund. Contra unui specialist pe suprafața roșie, Albert Ramos-Vinolas. A fost un dublu 6-4 pentru sud-african, care are un moral foarte bun după primele două victorii. 

Adversarul din runda a treia va fi pe măsură. Harris pleacă cu șansa a doua și în această partidă, dar ținând cont de tenisul arătat în precedentele confruntări, cred că sud-africanul își va juca șansa. Nu ar fi exclus să vedem un meci de trei seturi! 

Meciuri directe Alex de Minaur- Lloyd George Harris 

De două ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar scorul este 1-1. Ultima confruntare directă a avut loc anul trecut, tot pe zgură, la Madrid, când sud-africanul s-a retras.  

Ponturi pariuri Alex de Minaur – Lloyd George Harris 

Victorie Alex de Minaur cota 1,53 Fortuna 

Cred că meciul va fi unul disputat. Ambii jucători au evoluat bine în meciurile precedente, dar cred că diferența va fi făcută de detalii. Australianul se mișcă mult mai bine și returul, unul din atuurile lui de Minaur poate să-l ajute decisiv. Mizez pe victoria numărului 25 mondial! 

Total game-uri meci – peste 19,5 cota 1,39 Betano

Meciul va fi disputat. Și echilibrat. Cel puțin până la un punct. Harris poate ține ritmul și cu australianul, măcar un set și consider că linia oferită va fi atinsă fără prea mari probleme. Cota nu este foarte mare, dar are șanse bune de reușită! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status