✅ Ponturi tenis Alcaraz – Sinner, ATP Indian Wells, 19-03-2023

Home » ✅ Ponturi tenis Alcaraz – Sinner, ATP Indian Wells, 19-03-2023

Trecem în revistă și super confruntarea dintre noua generația, spaniolul și numărul doi mondial, Carlos Alcaraz și italianul Jannik Sinner, din cadrul semifinalei a doua de la ATP Indian Wells. Partida este programată a treia a zilei pe arena centrală și va începe după miezul nopții în România. Mai multe amănunte, dar și pariul la Alcaraz – Sinner, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Alcaraz – Sinner

Carlos Alcaraz: Formă sportiv  

Carlos Alcaraz a fost în mare formă la Indian Wells. Spaniolul a debutat mai târziu în 2023, din cauza unei accidentări. Ibericul a ratat prezența la Australian Open, dar Carlitos a bifat deja două finale. Din care una din categoria ATP 500. 

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Ambele pe zgură, suprafața favorită a sportivului din Spania. Și doar o accidentare l-a făcut pe Alcaraz să rateze titlul de la RIO. Problema medicală nu a fost una serioasă, iar Carlos a revenit în forță la Indian Wells. Acolo unde încă nu a cedat set în cele patru partide jucate. 

Cel mai disputat meci a fost cel din sferturi, contra altui jucător de clasă, Felix Auger-Aliassime. A fost însă un succes cu un dublu 6-4, la capătul unui meci în care spaniolul și-a cedat serviciul o singură dată. Cel mai greu meci de până acum vine în semifinale. Dar cu un nivel de joc cel puțin ca în ultimele partide, Alcaraz are șansa primei sale finale masters din aceast an! 

Jannik Sinner: Formă sportiv 

Jannik Sinner a jucat și el la un nivel foarte ridicat la Indian Wells. Italianul, locul 13 ATP, a avut însă mult mai mult de muncă pentru a ajunge în semifinale. Dar prezența sa în penultimul act al competiției este mai mult decât meritată! 

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Peninsularul a trecut de Gasquet, Mannarino, Wawrinka și Fritz în drumul spre semifinale. Cu excepția victoriei contra lui Stan, care a venit în două seturi și mai mult decât categorică, celelalte succese au fost muncite. Ultimul meci a fost și cel mai greu, contra campionului de anul trecut de la Indian Wells, Taylor Fritz. 

A fost un succes în trei seturi în fața favoritului publicului din California. Dar unul meritat. Misiunea din semifinale va fi și mai grea. Dar italianul a demonstrat în trecut că poate să se bată de la egal cu spaniolul. Nu ar fi exclus să vedem un meci decis în trei seturi! 

Meciuri tenis Alcaraz – Sinner 

De 5 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este foarte strâns, 3-2 în favoarea spaniolului. Ultimul duel a avut loc anul trecut, la US Open, în sferturi, când Carlios a câștigat în 5 seturi

Ponturi Pariuri Alcaraz – Sinner

Victorie Carlos Alcaraz – cotă 1,55 Netbet ✅

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Carlos Alcaraz a arătat un joc foarte bun la Indian Wells. Spaniolul se simte bine în California, anul trecut ajungând tot în semifinale. Acum Carlitos vizează finala și implicit trofeul. Mai are două hopuri de trecut însă numărul doi mondial. Primul e Sinner, un jucător foarte bun, care i-a tot puse probleme anul trecut. Posibil să avem un meci cu seturi cu prelungiri sau tie-break sau decisiv, însă pariul la Alcaraz – Sinner merge pe victoria ibericului

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status