✅ Ponturi tenis Alcaraz – Norrie, finala ATP Buenos Aires, 19-02-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Alcaraz – Norrie, finala ATP Buenos Aires, 19-02-2023 

Un alt meci extrem de interesant de la care venim în ajutorul tău cu pontul câștigător e disputa dintre un alt fost lider mondial, spaniolul Carlos Alcaraz și numărul 12 ATP, britanicul Cameron Norrie, din cadrul finalei de la ATP Buenos Aires. Partida este programată pe terenul central și va începe după ora 21:00, ora României. Mai multe amănunte, dar și pariul sigur la Alcaraz – Norrie, în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Alcaraz - Norrie

Carlos Alcaraz: Formă sportiv 

Carlos Alcaraz a debutat excelent în noul sezon! Fără nici un meci oficial jucat până la competiția din Argentina, Alcaraz nu a resimțit deloc lipsa meciurilor din acest an. Iar nivelul de joc arătat a fost unul foarte ridicat! Spaniolul bifează cea de-a 9-a finală din carieră. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Primul meci jucat la Buenos Aires a fost ceva mai greu, dar doar prin prisma scorului. Alcaraz a cedat primul si singurul set de la acest turneu contra sârbului Laslo Djere, dar victoria a fost extrem de categorică. Au urmat apoi alte succese la fel de clare, fără însă set cedat! 

Spaniolul a mai trecut în drumul spre finală de Lajovic și conaționalul Zapata Miralles. Prima finală din 2023 pentru Alcaraz se anunță la îndemână în fața favoritului doi de la acest turneu, Cam Norrie. Chiar și în aceste condiții, ibericul pleacă mare favorit în fața britanicului! 

Cameron Norrie: Formă sportiv 

Cameron Norrie a surprins prin alegerea de a mers în această săptămână la Buenos Aires, dar se pare că decizia sa a fost inspirată. Iar calificarea în finală e cu atât mai importantă cu cât vine pe una din suprafețele pe care britanicul nu a excelat în ultimele sezoane. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Însă la fel de adevărat e că jocul lui Norrie a crescut mult pe zgură anul trecut. Finala de la Buenos Aires e cea de-a 13-a din carieră. Si a doua din 2023, după cea de la Auckland, pierdută în fața lui Gasquet. Drumul spre ultimul act a fost însă mai mult decât disputat! 

Norrie a avut de muncit în toate partidele din Argentina. În primele două partide, contra a doi favoriți ai gazdelor, Diaz Acosta și Etcheverry, CAM a revenit de la 0-1 la seturi. Și în semifinale misiunea a fost destul de grea, cu o victorie muncită, 7-6, 6-4 contra peruanului Varillas! 

În ultimul act meciul se anunță extrem de greu. Dar Norrie a făcut meciuri bune contra lui Alcaraz sezonul trecut și speră ca și de această dată să țină ritmul cu fostul lider mondial! 

Meciuri tenis Alcaraz – Norrie 

De patru ori s-au mai întâlnit cei doi sportivi, iar raportul este de partea spaniolului, 3-1. În ultimul meci, jucat anul trecut, la Cincinnati, britanicul s-a impus în trei seturi. 

Ponturi Pariuri Alcaraz – Norrie 

Victorie Alcaraz la H (-3,5 game-uri ) – (Alcaraz se impune la cel puțin 4 game-uri diferență) – cotă 1,40 Superbet  ✅

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Carlos Alcaraz a jucat foarte bine, în ciuda faptului că nu avea nici un meci disputat în acest an până la turneul din Argentina. Spaniolul a fost extrem de dominant în toate partidele și ne așteptăm să vedem o nouă prestație solidă și în finală. Norrie a jucat și el bine, dar de fiecare dată a avut de muncă în fața unor adversar mult sub adversarul spaniol. În aceste condiții, pariul sigur la Alcaraz – Norrie merge pe victoria ibericului la cel puțin 4 game-uri diferență. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status