✅ Alcaraz – Muller, Wimbledon, 7 Iulie

Home » ✅ Alcaraz – Muller, Wimbledon, 7 Iulie

Chiar dacă ploaia a stricat planurile de meciuri tenis de la Wimbledon, există și câteva partide ajunse deja în turul al doilea. Așa cum este cazul și pentru duelul Alcaraz – Muller, meci programat nu mai devreme de ora 14:45, vineri, 7 iulie, pe terenul central de la All England Club (Londra).

Sari direct la pont >>

Pariază pe starurile tenisului la Wimbledon cu
50 de lei free bet de la Betano!

Alcaraz – Muller

Carlos Alcaraz (Spania) – 20 ani – locul 1 ATP

Noul fenomen din tenis, preconizat în a domina următorul deceniu, este spaniolul Carlos Alcaraz. Chiar dacă zgura este suprafața sa preferată, spaniolul a dovedit în ultimul an că e capabil să-și adapteze jocul și pe celelalte tipuri de teren. Inclusiv pe iarbă, unde a și câștigat un turneu înainte de Wimbledon, tot în Marea Britanie, la London ATP. Alcaraz a obținut cinci victorii în acest sens, dintre care patru de 2-0. Adversarii doborâți au fost Rinderknech, Lehecka, Dimitrov, Korda și De Minaur. Iar în primul tur de la Wimbledonul din acest an a trecut fără probleme de Chardy, 6-0, 6-2, 7-5.

În ediția trecută de la Wimbledon, când a avut parte de un culoar teribil de dificil, Alcaraz i-a învins pe Struff, Griekspoor și Otte – cu toții specialiști de iarbă – pierzând apoi, în optimi, la Sinner, un alt jucător al cărui stil se potrivește pe suprafața verde. De anul trecut până în prezent, se poate sesiza oricum o evoluție semnificativă în jocul lui Alcaraz, care pare setat să doboare toate recordurile de acum înainte.

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

Alexandre Muller (Franța) – 26 ani – locul 86 ATP

Norocul francezului Muller pentru primul tur de la Wimbledon a fost că a dat tot peste un francez de valoarea apropiată, Rinderknech. Chiar dacă nu pornea deloc favorit nici măcar împotriva acestuia, Muller a reușit o mini-surpriză și a reușit să se impună în patru seturi: 7-6, 1-6, 6-3, 6-4, într-un meci chinuit de ploile de la Londra.

Cum Muller nu este deloc un apropiat al suprafeței de iarbă, acesta a participat pe un astfel de teren direct la Wimbledon. Înainte de acest turneu, francezul a preferat să fugărească punctele de clasament din competițiile de zgură, mai slab cotate în această parte a sezonului (când baza e pe iarbă). Așa că pentru Muller se poate spune că misiunea a fost deja îndeplinită pentru ce a reușit până acum și se va putea întoarce liniștit la jocurile de pe zgură.

Până la turneul din acest an, Muller mai avusese doar patru jocuri în carieră pe iarbă, dintre care trei au fost pierdute, iar în al patrulea a trecut mai departe deși pierduse primul set, pentru că adversarul s-a retras din cauza unei accidentări.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Meciuri tenis de Alcaraz – Muller

Nu s-a jucat niciodată până acum un meci între Alcaraz și Muller, ambii jucători ce preferă zgura, dar cu o diferență mare de nivel între ei.

Ponturi tenis de Alcaraz – Muller

Scor corect 3:0 (Alcaraz câștigă cu 3:0) – cotă 1,38 (Betano) ✅

Pariază pe starurile tenisului la Wimbledon cu
50 de lei free bet de la Betano!

Avem în atenție pentru pariuri sportive parcursul liderului mondial Carlos Alcaraz, care nu doar că își câștigă meciurile ca un robot clădit pentru tenis, ci le face și într-o manieră categorică. Spaniolului nu-i place să petreacă prea mult timp pe teren în fazele incipiente de turneu, așa că mizăm direct pe un succes de 3:0, mai ales că adversarul său este unul dintre cei mai slabi pe care îi putea întâlni în această fază.  Iar pentru cei care vor să profite din plin de experiența de la Wimbledon, se poate deschide cont la Betano și obține un free bet de 50 lei ce poate să cuprindă și pontul nostru pe bilet.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status