✅ Ponturi tenis Alcaraz – Lajovic, ATP RIO Open, 24-02-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Alcaraz – Lajovic, ATP RIO Open, 24-02-2023 

Seria pariurilor din tenis continuă, iar primul pont vine de la partida dintre ibericul Carlos Alcaraz și sârbul Dusan Lajovic, din cadrul sferturilor de finală de la ATO RIO Open. Partida este a doua a zilei programată pe Guga Kuerten și va începe după ora 23:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul sigur la Alcaraz – Lajovic, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Alcaraz - Lajovic

Carlos Alcaraz: Formă sportiv 

Carlos Alcaraz își continuă forma foarte bună! Spaniolul care a debutat în acest sezon abia săptămâna trecută, la Buenos Aires, a jucat foarte bine și la competiția din Brazilia. Ibericul a câștigat titlul în Argentina, însă misiunea de la Rio se anunță puțin mai complicată. 

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Momentan, Alcaraz nu a avut probleme. Doar un singur set cedat de spaniol în cele două partide jucate pe zgura din Brazilia. Chiar în ultimul meci, contra italianului Fabio Fognini. Însă nu s-a pus nici o secundă problema victoriei, 6-7, 6-2, 6-4. 

În sferturi, adversarul pare să fie cel mai puternic de la acest turneu. Dar Alcaraz poate să crească nivelul jocului și să bifeze un nou succes categoric. Nu e exclus să vedem un nou meci cu multe break-uri. 

Dusan Lajovic: Formă sportiv 

Dusan Lajovic și-a arătat din nou clasa pe suprafața roșie. Sârbul, care e recunoscut pentru tenisul său solid pe zgură, traversează o perioadă foarte bună. Săptămâna trecută la Buenos Aires, sportivul din țara vecină a auns tot până în sferturile de finală ale competiției. 

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Și a fost eliminat, de asemenea, tot de fostul lider mondial. A fost un eșec în minimum de seturi în capitala Argentinei. Aici, în cele două partide jucate, nivelul sârbului a fost și mai ridicat. Lajovic s-a impus, categoric, în fața a doi jucători buni pe zgură, Diego Schwartzman și Laslo Djere. 

Cu moralul foarte bun după aceste victorii, sârbul vrea să își ia revanșa în fața spaniolului. E greu de crezut că Lajovic se va putea impune în fața tânărului spaniol, dar Dusan speră măcar să reziste mai mult contra favoritului principal de la Rio Open. 

Meciuri tenis Alcaraz – Lajovic 

De două ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar Alcaraz s-a impus de fiecare dată. Așa cum am specificat, ultima oară, săptămâna trecută, la Buenos Aires. 

Ponturi Tenis Alcaraz – Lajovic 

Victorie 2-0 la seturi Carlos Alcaraz – cotă 1,40 Fortuna ✅

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Carlos Alcaraz a cedat set în ultimul meci jucat, dar victoria nu poate fi pusă la îndoială. Iar setul cedat a fost în tie-break. Dacă va juca la un ritm și mai ridicat, credem că sunt spaniolul are toate șansele să avanseze în semifinale fără emoții. Lajovic a jucat bine în primele partide, dar Alcaraz e cu totul la un alt nivel. În acest condiții, pariul la Alcaraz – Lajovic merge pe victoria în două seturi a sportivului din Spania

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status