❌ Alcaraz – Djokovic, Roland Garros, 9 Iunie

Home » ❌ Alcaraz – Djokovic, Roland Garros, 9 Iunie

Lăsăm în urmă orice alte meciuri tenis mai puțin reușite, pentru că la Roland Garros e vremea careului de ași, în care se confruntă cei mai cei tenismeni ai momentului. Este vorba despre duelul Alcaraz – Djokovic, în semifinale, vineri, 9 iunie, nu mai devreme de ora 16:00. Partida poate fi urmărită în transmisiune directă pe Eurosport.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Alcaraz – Djokovic

Carlos Alcaraz Garfia (Spania) – 20 ani – locul 1 ATP

Dacă Mbappe sau Haaland ar avea un corespondent în tenis, acela ar fi Carlos Alcaraz. Iar când vine vorba de zgură face cât cei doi la un loc în fotbal, pentru că este o suprafață în care se simte ca peștele în apă. Ajuns vertiginos pe primul loc în clasamentul ATP, Alcaraz are șansa de a-și trece în cont primul titlu de pe zgura de la French Open – un titlu pe care îl vizează cu siguranță.

A avut un parcurs înspăimântător de bun până acum la Roland Garros, cedând un singur set, la Taro Daniel, în turul al doilea: 6-1, 3-6, 6-1, 6-2.

În rest, i-au picat victime fără să poată să combată prea tare, adversari ce ar fi putut pune probleme oricărui alt adversar: Tsitsipas (6-2, 6-1, 7-6), Musetti (6-3, 6-2, 6-2), Shapovalov (6-1, 6-4, 6-2), Cobolli (6-0, 6-2, 7-5).

Sezonul actual de zgură a fost unul de senzație, cu 12 victorii și un singur eșec, până la startul Roland Garros. Timp în care la acele succese a scăpat doar două seturi, restul de zece victorii fiind conturate la zero.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Novak Djokovic (Serbia) – 36 ani – locul 3 ATP

Vârsta începe să-și spună cuvântul și în dreptul lui Novak Djokovic, un tenismen legendar ce nu mai are nevoie de prea multe prezentări. Din experiența pe care a acumulat-o a ajuns să ajungă până în faza semifinalelor la Roland Garros, în această ediție, ceea ce poate fi deja considerat un rezultat bun, ținând cont de toate circumstanțele. În special prin prisma faptului că zgura nu este tocmai specialitatea lui, deși a cucerit în trecut și trofeul de la Roland Garros.

În actuala ediție a trecut pe rând de următorii: Kovacevic (6-3, 6-2, 7-6), Fucsovics (7-6, 6-0, 6-3), Davidovich Fokina (7-6, 7-6, 6-2), Varillas (6-3, 6-2, 6-2) și Khachanov (4-6, 7-6, 6-2, 6-4).

Sezonul de zgură n-a fost deloc grozav pentru Nole, care făcuse cel mai bun rezultat până la turneul francez la Roma ATP – unde pierduse în sferturi cu Rune. La Monte Carlo și la Banja Luka fusese învins în ambele dăți din turul al doilea, de Musetti, respectiv Lajovic.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Meciuri tenis Alcaraz – Djokovic

Există un singur duel între cei doi, dar în anul trecut când Alcaraz încă nu era atât de bine definit ca jucător de tenis. A fost 2-1 pentru Djokovic în sferturile de la Madrid ATP, 7-6, 5-7, 6-7. Dar de atunci până în prezent, Djokovic pare că a mai scăzut nivelul, iar Alcaraz că l-a dus la vârful absolut.

Ponturi tenis Alcaraz – Djokovic

1 (câștigă Alcaraz) – cotă 1,55 (Mozzart Bet) ❌

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Cine a urmărit turneul de până acum de la Roland Garros este în asentimentul nostru că nu poate fi un alt învingător în acest meci decât Carlos Alcaraz. Ceea ce ne și face să mergem la pariuri sportive pe un pont simplu de 1 solist, deși există și varianta de combina cu număr de game-uri pentru a scoate o cotă mai mare pentru cei dornici de mai multă adrenalină. Revenind la meci în sine, Alcaraz pornește cu prima șansă în fața lui Djokovic pentru că a arătat un nivel impresionant de joc. L-a distrus pe Tsitsipas în sferturi, deși grecul era îndreptățit să spere la mult mai mult înaintea partidei. Zgura pare că i se potrivește de minune, iar însuși marele Nadal din zilele sale bune ar fi trebuit să fie speriat de ceea ce poate să facă Alcaraz pe terenul cu suprafața roșie.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status