✅ Alcaraz – Berrettini, Wimbledon, 10 iulie

Home » ✅ Alcaraz – Berrettini, Wimbledon, 10 iulie

Intrăm în a doua săptămână de meciuri tenis la Wimbledon, cea de-a treia competiție de grand slam a anului, cu partide din faza optimilor de finală din care încercăm să facem profit. Printre acestea se numără și duelul Alcaraz – Berrettini, programat luni, 10 iulie, nu mai devreme de 14:45, pe terenul central de la All England Club (Londra).

Sari direct la pont >>

Pariază pe starurile tenisului la Wimbledon cu
50 de lei free bet de la Betano!

Alcaraz – Berrettini

Carlos Alcaraz (Spania) – 20 ani – locul 1 ATP

Fenomenul tenisului de la nivelul tabloului masculin poartă numele lui Carlos Alcaraz, lider mondial instalat de la o vârstă fragedă în această postură. În acest sens, spaniolul și-a depășit deja limitele de a fi un jucător desăvârșit de zgură, ci performează la toate nivelurile de suprafețe. Așa că inclusiv pe iarbă și-a îmbunătățit skill-urile, fiind neînvins în acest sezon pe terenul verde. Pregătirea pentru Wimbledon și-a făcut-o tot în capitala Marii Britanii, la London ATP, competiție pe care avea să o și câștige, după cinci succese, dintre care ultimele patru fără set pierdut, astfel: cu Rinderknech, Lehecka, Dimitrov, Korda și De Minaur.

Parcursul de pe tabloul principal de la Wimbledon nu i-a ridicat prea mari probleme, cu 3-0 clar în fața lui Chardy, urmat de un 3-0 mai strâns ca diferență de game-uri în fața altui francez, Muller. Iar cu Jarry, un tenismen de top, a fost 3-1, după ce spaniolul făcuse un set secund mai puțin caracteristic – speculat de chilian în tie-break. Dar, per total, Alcaraz s-a achitat cu bine de sarcini la toate meciurile de pe iarbă din 2023, arătând ca un veritabil lider mondial.

Mai mult, Alcaraz are de tras tare pentru a trece de faza optimilor de finală, fiind momentul în care a fost eliminat în sezonul trecut: 1-3 cu italianul Sinner, după ce câștigase cu trei specialiști de iarbă: Struff, Griekspoor și Otte.

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

Matteo Berrettini (27 ani) – locul 38 ATP

Deși recunoscut în circuit drept un specialist de iarbă, Berrettini trăiește ca moment al carierei un sens opus față de adversarul său din optimile de la Wimbledon. Italianul o ia în jos, după ce a fost măcinat de accidentări și i-a fost pusă propria-i încredere la încercare. Berrettini s-a retras în aprilie din cauza unei situații medicale și avea să revină cu un eșec rușinos, chiar pe iarbă, la conaționalul Sonego. Tot cu Sonego a avut de jucat în primul tur la Wimbledon, dar a reușit să se pună psihic la punct, iar pe parcursul a trei zile de joc (întreruperi cauzate de ploaie), Matteo avea să se impună. Traseul său a fost unul extrem de complicat ca nivel al adversarilor, dar Berrettini a reușit să treacă de Alex De Minaur și de Zverev, deși pleca mai mult ca nefavorit la aceste dueluri.

Deși n-a participat la Wimbledon anul trecut, în 2022 reușise să cucerească două titluri pe iarbă, la Stuttgart și la London ATP. Iar în 2021 a disputat finala la Wimbledon cu Djokovic, scor 1-3. Însă semnele de întrebare cu privire la capacitatea sa fizică rămân în continuare valabile.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Meciuri tenis Alcaraz – Berrettini

Alcaraz conduce cu 2-1 în meciurile directe cu Berrettini. Prima oară s-a impus la chiar prima lor confruntare, 6-1, 6-7, 7-6, în sală, la Viena, când italianul era favorit la pariuri sportive. A urmat o victorie la limită pentru italian (2022), în super tie-break, la Australian Open, cu 3-2 la seturi. Tot în 2022, când Berrettini era mai bine clasat ATP, Alcaraz mai punea o victorie în contul său, 2-1, pe zgura din Brazilia.

Ponturi tenis Alcaraz – Berrettini

1 (câștigă Alcaraz) – cotă 1,40 (Betano) ✅

Pariază pe starurile tenisului la Wimbledon cu
50 de lei free bet de la Betano!

Un atribut esențial al lui Carlos Alcaraz, ce l-a plasat pe primul loc în ierarhia mondială, este cel al factorului fizic. Un capitol la care italianul Berrettini a arătat rău pe parcursul acestui an. Iar deficitul va fi greu de recuperat de Matteo, chiar dacă este un specialist de iarbă. Alcaraz are și calitatea tehnică necesară, așa că armele puternice sunt de partea spaniolului pentru acest meci. Astfel, mizăm pe un succes al lui Alcaraz, chit că nu va fi cu 3-0, pentru că și Berrettini poate să riposteze în felul său.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status