✅ Ponturi tenis Albot – Bellucci, calificări ATP Indian Wells, 06-03-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Albot – Bellucci, calificări ATP Indian Wells, 06-03-2023 

Luna martie e dedicată primelor turnee masters ale anului, Indian Wells și Miami. Cunoscute și sub denumirea de Sunshine Double, cele două turnee sunt considerate printre cele mai puternice competiții ATP 1000 din circuit. Întrecerea de la Indian Wells e prima programată și va debuta pe data de 8 martie, dar până la startul tabloului principal, vor avea loc calificările. Deschidem și noi seria pariurilor de tenis din această săptămână cu meciul dintre moldoveanul Radu Albot și italianul Mattia Bellucci, din cadrul primului tur preliminar. Partida este a doua a zilei programată pe terenul cu numărul 9 și va începe în jur de ora 23:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul la Albot – Bellucci, în cele de mai jos.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Pariul castigator de la Albot – Bellucci, Indian Wells Masters - BNP Paribas Open 2023

Sari direct la pont >>

Radu Albot: Formă sportiv 

Radu Albot e unul din jucătorii experimentați din circuit. Ajuns la 33 de ani, sportivul din Republica Moldova poate etala un tenis bun, în ciuda clasamentului său din acest moment. Doar locul 109 pentru moldovean, care însă nu s-a mișcat rău în acest an. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Chiar dacă nu a reușit să se califice la primul Grand Slam ala anului, Albot a jucat bine la competițiile mai slabe cotate. Cel mai bun rezultat al său din acest an e semifinala de la Delray Beach. Radu a cedat în fața sârbului Miomir Kecmanovic, unul din cei mai buni jucători din circuit. 

Pentru a se califica la primul turneu masters din 2023, Albot trebuie să treacă de calificări. Primul adversar ieșit în cale nu este deloc simplu, dar experiența net superioara a moldoveanului ar trebui să se simtă din plin în meciul în acest duel. 

Mattia Bellucci: Formă sportiv 

Mattia Bellucci e un tânăr sportiv italian, în vârstă de 21 de ani, clasat pe locul 150. Iar peninsularul e un jucător talentat, dar care momentan nu și-a atins nici pe departe potențialul. Forma de moment nu e însă deloc bună! 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Italianul are doar 8 partide jucate în 2023, iar ultimele patru au fost eșecuri consecutive. În schimb, Bellucci s-a calificat la Australian Open, după ce a trecut de rundele preliminare. La Antipozi, Mattia s-a înclinat în turul întâi, contra experimentatului Benjamin Bonzi, în trei seturi. 

Ultimul meci jucat a fost săptămâna trecută, la challengerul de la Waco, când a fost eliminat încă din primul tur de către un jucător modest, din afara top 200. Meciul din turul întâi preliminar de la Indian Wells se anunță greu, dar italianul va încerca să își joace șansa.  

Meciuri tenis Albot – Bellucci 

Va fi primul meci direct între cei doi sportivi. 

Ponturi tenis Albot – Bellucci  

Victorie Radu Albot cotă 1,52 Betano ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Radu Albot e jucătorul mult mai experimentat și pleacă cu prima șansă. Bellucci în schimb e foarte talentat, dar încă nu are experiența necesară, mai ales la acest nivel. Plus că și forma nu e deloc bună. Sportivul din Republica Moldova are și el multe arme în arsenal, iar în aceste condiții pariul sigur la Albot – Bellucci merge pe victoria jucătorului din țara vecină.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status