✅ Agamenone – Marozsan, Perugia Challanger, 13.06

Home » ✅ Agamenone – Marozsan, Perugia Challanger, 13.06

A trecut Roland Garros, dar nu înseamnă că am rămas fără meciuri tenis pe zgură, pentru că suprafața roșie este extrem de populară și în afara turneului de grand slam de la Paris. Partida Agamenone – Marozsan, din primul tur la Perugia Challanger (Italia), este programată marți, 13 iunie, nu mai devreme de ora 11:00.

Sari direct la pont >>

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Perugia

Franco Agamenone (Italia) – 30 ani – locul 178 ATP

La ce mare val de tenismeni italieni au apărut pe tabloul masculin, Agamenone aproape că a trecut neobservat în cariera sa de până acum. Ajuns deja la 30 de ani, n-a reușit să rupă gura târgului și să se apropie de nivelul conaționalilor săi mult mai tineri, precum Sonego, Sinner sau Berrettini – cu apariții remarcabile la cele mai mari turnee.

Agamenone nici ca formă de moment nu trece printr-o perioadă prea bună, cu trei înfrângeri la rând fără set câștigat: 0-2 la Muller (în calificările de la Roma), 0-2 cu Diaz Acosta (în turul inaugural al calificărilor pentru Roland Garros) și 0-2 cu Burruchaga (la un turneu similar cu cel actual).

După ce a ratat accesul în tabloul principal la Australian Open, în ianuarie, când a fost eliminat din primul tur al calificărilor în fața unui alt italian (0-2 cu Branccacio), Agamenone s-a axat numai pe turnee de zgură, dar fără prea mare succes. Bilanț total: 10 victorii și 13 înfrângeri, dar fără niciun succes notabil de partea sa.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Fabian Marozsan (Ungaria) – 23 ani – locul 113 ATP

Cine n-a auzit până de curând de Marozsan, cu siguranță că situația s-a schimbat după succesul său formidabil în fața liderului mondial, Carlos Alcaraz, 6-3, 7-6, la turneul de zgură de la Roma. Chiar dacă n-a intrat până acum în prima sută de jucători de tenis în plan mondial, acest lucru este pe cale să se întâmple, având în vedere rezultatele tot mai încurajatoare ale ungurului Marozsan.

Foarte rar s-a întâmplat în ultima perioadă ca acesta să piardă din primul tur, indiferent de competiția la care a luat parte. În mod cert, cea mai bună performanță a sa rămâne parcursul de la Roma, unde a venit cu două victorii din calificări, 2-1 cu Skatov și 2-0 cu Meligeni Alves, la care s-au adăugat alte trei pe tabloul principal: 2-1 cu Moutet, 2-1 cu Lehecka și 2-0 cu Alcaraz, în timp ce eliminarea a fost suferită în fața lui Coric, 1-2.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Meciuri tenis Agamenone – Marozsan

Este un singur duel direct între Agamenone și Marozsan, iar acesta s-a consemnat în urmă cu mai puțin de un an, tot pe zgură, la turneul de la Sevilla. Ungurul s-a impus în două seturi, 6-3, 6-3, la capătul unui meci controlat în totalitate.

Ponturi tenis Agamenone – Marozsan

2 (câștigă Marozsan) – cotă 1,42 (Betano) ✅

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Toate indiciile necesare se află în acest meci pentru a miza la pariuri sportive pe un succes al lui Marozsan. Italianul Agamenone n-are deloc o carieră strălucită în spate și nu se poate spune că la cei 30 de ani ai săi n-a avut timp să ajungă la vârful absolut de formă. Mai mult, acesta nu se regăsește în ultima vreme și a tot pierdut fără să creeze mari probleme adversarilor. De partea cealaltă, Marozsan are în cont un succes contra lui Alcaraz, chiar pe zgură, de la care n-a trecut prea mult timp. Iar ungurul are de partea sa și succesul în meciul direct precedent cu Agamenone. Pentru cei care vor senzații mai tari, pot încerca să mizeze și pe un succes de 2:0 la seturi pentru Marozsan.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status