Ponturi Play-out Superliga – Sonderjyske – Vejle, 22-04-2022

Home » Ponturi Play-out Superliga – Sonderjyske – Vejle, 22-04-2022

Un alt meci pe care-l trecem în revistă e confruntarea Sonderjyske Vejle, din cadrul etapei cu numărul 27 din play-out-ul primei ligi din Danemarca, Superliga. Partida este programată vineri, 22 aprilie, pe Sydbank Park, cu începere de la ora 20 00. Mai multe detalii, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos.  

Sari direct la pont >>

Sonderjyske - Vejle

Sonderjyske: Formă echipă  

Sonderjyske este ultima clasată din play-out-ul din Danemarca. Echipa antrenată de Henrik Hansen are doar 17 puncte și e la 9 lungimi distanță de ultimul loc ce asigură menținerea în prima ligă. 

Forma de moment nu e deloc bună pentru trupa lui Hansen. Sonderjyske are un singur succes în ultimele 5 partide din campionat, 2-1 cu locul 9, Aarhus. Doar trei victorii în total pentru lanterna roșie din play-out.  

În actuala stagiune, Sonderjyske nu a reușit să se ridice la nivelul întrecerii din Danemarca. Față de finalul sezonului regulat, Sonderjyske a mai adunat patru puncte, astfel că elevii lui Hanses nu pot spera la salvare dacă nu vor reuși să ridice cât mai mult nivelul jocului. 

Se anunță un meci disputat, între ultimele clasate din play-out-ul din Superliga. Nu văd un meci deloc spectaculos, iar obiectivul ambelor formații va fi acela de a termina meciul neînvinse. Nu ar fi exclusă o remiză! 

Vejle: Formă echipă 

Situația celor de la Vejle nu e cu mult mai bună. Trupa lui Ivan Prelec e deasupra celor de la Sonderjyske, cu două puncte mai multe acumulate. Și formației oaspete din acest meci îi va fi greu să se salveze de la retrogradare. 

Distanța de 7 puncte față de ultimul loc ce asigură menținerea în Superliga. Forma de moment e poate mai slabă decât a adversarei din această etapă. Tot un singur succes pentru Vejle în ultimele 5 etape. Dar acesta a fost în urmă cu mai bine de o lună, 2-1 contra celei de a doua clasate din play-out, Odense. 

Vejle are cu un succes mai mult acumulat decât adversara din această etapă, 4 la număr. În play-out, echipa nu a reușit nici o victorie. Trei remize și un eșec în cele patru meciuri disputate. În ultimul meci, Vejle a remizat cu echipa cu care se luptă pentru menținerea în prima ligă, Nordsjaelland.  

Cum ziceam și mai sus, partida nu va fi deloc spectaculoasă. O dispută între ultimele clasate nu are cu ce să surprindă. Anticipăm un meci cu puține reușite. Oaspeții își vor juca șansa, iar o victorie ar fi mai mult decât importantă! 

Meciuri directe Sonderjyske – Vejle

În cele două partide din sezonul regulat, echipele și-au împărțit victoriile. Oaspeții acestei partide au avantajul meciurilor directe, după victoria cu 3-1 în retur! 

Ponturi pariuri Sonderjyske – Vejle

Total goluri meci – sub 2,5 cota 1,76 Unibet

Cred că vom avea un meci pragmatic, fără multe faze de poartă. Cu accent mare pe rezultat. Vejle are nevoie de un rezultat bun, dar va încerca să fie cât mai atentă în apărare și să lovească decisiv pe contraatac. 

X2 (Vejle nu pierde) cota 1.61 Fortuna

Oaspeții vor să câștige meciul, dar nu ar zice nu nici unui punct. Forma nu e deloc bună pentru Vejle, dar nici gazdele nu au impresionat. Cred că meciul are șanse să se termine indecis și aleg să merg pe mâna oaspeților. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status