Ponturi pentru pariuri sigure 28 octombrie 2022

Home » Ponturi pentru pariuri sigure 28 octombrie 2022

Ziua de vineri aduce cu ea o nouă etapă din marile campionate ale lumii, și deci mult fotbal de calitate cu spectacol la cote astronomice. Ziua de 28 octombrie prezintă câteva oportunități de neratat pentru iubitorii pariurilor sportive, iar din multitudinea de meciuri am selectat câteva care putem spune că sunt ponturi pentru pariuri sigure. Tot ce ai de făcut este să le acorzi puțină atenție ca să vezi cum poți profita și tu!

ponturi pentru pariuri sigure

Ponturi pentru pariuri sigure:

Lens vs. Toulouse, Ligue 1 – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,60Pariază
Betano1,60Pariază
NetBet1,54Pariază
WinMasters1,58Pariază

Primul meci al selecției noastre vine din prima ligă a Franței și este reprezentat de confruntarea dintre Lens și Toulouse.

Echipa gazdă a acestui meci a avut parte de un sezon de vis până la momentul de față, iar acum este clasată pe poziția secundă în clasament cu 27 de puncte cumulate în 12 partide jucate.

Toulouse nu se poate lăudă cu performanțe comparabile echipei Lens, fiind clasată abia pe poziția 10 în Ligue 1 cu un total de doar 16 puncte din 12 meciuri jucate, iar golaverajul este mult inferior de asemenea Toulouse având 19 goluri marcate și 20 primite.

Având în vedere această diferență semnificativă dintre cele două echipe, dar și forma foarte bună a echipei Lens din acest sezon, vom miza pe victoria gazdelor în acest meci.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Genk vs. Mechelen, Jupiler Pro League – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,40Pariază
Betano1,42Pariază
NetBet1,36Pariază
WinMasters1,20Pariază

A doua partidă propusă de noi pentru ziua de 28 octombrie vine din prima ligă a Belgiei cu meciul dintre Genk și Mechelen.

Echipa gazdă a acestui meci este liderul clasamentului în Jupiler Pro League și are un total de 37 de puncte cumulate în 14 meciuri jucate.

Mechelen nu este deloc aproape de liderul incontestabil Genk, fiind clasată abia pe poziția 10 în campionat cu doar 17 puncte cumulate în 14 etape și un golaveraj negativ de 21 de goluri marcate și 25 primite.

Având în vedere faptul că diferența dintre cele două echipe este atât de mare, nu avem cum să mizăm pe altceva decât o victorie cât se poate de convingătoare a gazdelor acestui meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Pirin Blagoevgrad vs. Lokomotiv Plovdiv, Parva Liga – 2 (echipa oaspete câștigă)

Superbet1,85Pariază
Betano1,83Pariază
NetBet1,74Pariază
WinMasters1,80Pariază

Ultimul meci ce completează lista de ponturi pentru pariuri sigure din 28 octombrie vine din prima ligă a Bulgariei cu confruntarea dintre Pirin Blagoevrad și Lokomotiv Plovdiv.

Gazdele acestui meci se chinuie să obâină puncte în Parva Liga iar după 15 meciuri jucate au reușit să acumuleze doar 8 puncte, fiind clasate pe penultima poziția a clasametului, iar faptul că au doar 9 goluri marcate și 23 primite denotă probleme serioase în lotul echipei.

Lokomotiv Plovdiv este literalmente la polul opus, fiind clasată pe poziția a 4-a în campionat cu 29 de puncte cumulate în 14 meciuri jucate, și se află la doar 5 puncte în urma liderului CSKA Sofia.

Ținând cont de motivația echipei Lokomotiv Plovdiv de a obține victoria în acest meci pentru a rămâne pe pozițiile superioare în campionat și a spera chiar la titlu, dar și luând în calcul forma foarte slabă a gazdelor acestui meci, vom miza pe victoria fără probleme a echipei oapete în această partidă.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Așadar ziua de vineri aduce numeroase meciuri și spectacol cu o nouă etapă din marile campionate ale lumii, iar noi ne-am străduit ca din aceste meciuri să vă oferim ponturi pentru pariuri sigure, deoarece dorim să vă oferim cele mai bune șanse de a face profit. Pariază și tu folosind recomandările noastre și vei vedea cât de ușor este să fii câștigător!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status