✅ Țig – Schmiedlova, Livesport Praga Open WTA, 1 august

Home » ✅ Țig – Schmiedlova, Livesport Praga Open WTA, 1 august

Când există și jucători români la meciuri tenis, cunoștințele noastre nu mai pot fi puse la îndoială, așa că există șanse și mai mari pentru a scoate profit. Am depistat în primul tur de la Livesport Praga Open partida Țig – Schmiedlova, programată pentru marți, 1 august, nu mai devreme de ora 12:00.

Sari direct la pont >>

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

Țig – Schmiedlova

Patricia Maria Țig (România) – 29 ani – locul 706 WTA

Patricia Țig vine după o perioadă perturbată de absența din circuit, iar revenirea la cel mai bun nivel al său de tenis pare o misiune imposibilă. Singurele sale victorii au fost reușit în turnee de tip ITF, unde nici acolo n-a făcut cine știe ce rezultate. În 2023 a apucat să joace doar 10 meciuri în total, dintre care doar 4 au fost în circuitul adevărat. Toate aceste patru partide au fost pierdute astfel: 0-2 cu Paolini la Hobart, 1-2 cu Zhang la Australian Open, 0-2 cu Șerban la Alaminos-Larnaca și 0-2 cu Riera la Lausanne. Iar restul de șase partide le-a avut la nivelul în care participă jucătoarele semi-profesioniste, contra unor nume nemaiauzite în circuit.

Este foarte greu de crezut că Patricia Țig, jucătoare crescută la un club de tenis din Galați, va mai putea să atingă nivelul său de vârf, fiind mai aproape de retragerea completă decât de alte perspective optimiste.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia) – 28 ani – locul 81 WTA

După un parcurs foarte bun pe zgura de la Roland Garros, Schmiedlova a avut un recul ca formă dar și un număr limitat de turnee la care a mai participat. La French Open au fost succesele cu Day, Bolsova Zadionov și, în special, Kudermetova (locul 10 mondial). Eliminarea a fost suferită cu Gauff, una dintre cele mai bine cotate jucătoare ale turneului. De atunci,

Schmiedlova a disputat nu mai puțin de 16 partide în 2023 pe suprafață dură, aceeași a turneului de la Praga, ceea ce ne dovedește clar din intențiile sale că ar fi tipul de teren pe care se simte cel mai bine. Este o jucătoare care își respectă statutul de favorită, marile sale probleme fiind atunci când are de jucat împotriva unei adversare mult mai bine cotate. Se pare că pragul psihologic de la acele tipuri de jocuri nu a reușit să-l depășească.

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Meciuri tenis Țig – Schmiedlova

Nu s-a întâmplat niciodată în circuit să mai fi avut parte de un meci Țig – Schmiedlova.

Ponturi tenis Țig – Schmiedlova

2 și sub 20,5 game-uri (câștigă Scmiedlova și vor fi cel mult 20 de game-uri în meci) – cotă 1,53 (Betano) ✅

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Schmiedlova are parte de cel mai ușor adversar posibil în primul tur de la Praga, chiar pe suprafața ei preferată. Țig este de doi ani ieșită complet din circuit ca nivel al prestațiilor sale, iar numele său s-ar putea să dispară cât de curând de pe tabloul principal al turneelor importante.

Avem la pariuri sportive un pont de mare încredere, în care mizăm pe un succes al slovacei Schmiedlova și că nu vor fi mai mult de 20 de game-uri în meci. Adică o victorie de 6-4, 6-4 pentru slovacă și ne împlinește pariul. Doar că succesul se preconizează a fi chiar mult mai clar de atât, având în vedere diferența uriașă de nivel dintre cele două jucătoare în clipa de față. Cei care vor o cotă mai mică dar la mai mare siguranță, pot opta pentru 2-0 la seturi în favoarea jucătoarei din Slovacia, pentru o cotă de 1,35.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status