✅ Stuttgart – Darmstadt, (1 solist), 22 septembrie

Home » ✅ Stuttgart – Darmstadt, (1 solist), 22 septembrie

Cum meciurile din competițiile Europene ne-au adus mult profit la pariuri sportive, am prins curaj și ne avântăm cu ponturi pariuri și meciuri fotbal din campionatul Germaniei. Avem parte de partida Stuttgart – Darmstadt vineri de la 21:30, iar confruntarea se va juca pe MHPArena din Stuttgart.

Casa de pariuriPontCota
Casa Pariurilor1 solist1,40Pariază!
Stuttgart – Darmstadt

VfB Stuttgart

Suttgart vine în acest meci cu speranțe foarte mari pentru victorie, iar începutul de campionat denotă faptul că echipa lui Sebastian Hoeness este determinată să obțină performanțe sezonul acesta. Doi ani la rând Stuttgart s-a aflat într-o postură absolut teribilă în care s-a salvat de la retrogradare directă în ultima etapă. Sezonul trecut a fost nevoită chiar să dispute barajul pentru promovare/retrogradare, pe care l-a câștigat în cele din urmă împotriva echipei Hamburger SV.

Însă sezonul acesta este cât se poate de diferit pentru echipe VfB, cu 3 victorii și o singură înfrângere în primele 4 meciuri fotbal din campionat. Este incredibil câte lucruri se pot schimba cu doar câteva achiziții cheie în fereastra de transferuri. Trebuie apreciat și antrenorul Sebastian Hoeness, care de când a venit la cârma echipei în aprilie, a revitalizat echipa și a reușit să o ducă spre victorii și spre îndeplinirea obiectivelor.

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Nubel – Stenzel, Anton, Zagadou, Ito – Karazor, Stiller – Silas, Millot, Fuhrich – Guirassy
  • Absenți: Kastanaras, Nartey, Ulrich, Vagnoman (accidentați)

SV Darmstadt 98

Darmstadt nu vine cu la fel de multe speranțe în această partidă, defapt vine doar cu gândul la cel mult o remiză furată din acest meci. Primele etape din Bundesliga nu i-au fost tocmai favorabile echipei antrenate de Torsten Lieberknecht, Darmstadt reușind o singură remiză în ultimele 4 meciuri fotbal, restul fiind înfrângeri consecutive.

E drept totuși că Darmstadt se confruntă cu o listă lungă de jucători accidentați, însă chiar și așa golaverajul echipei este unul teribil (5:13), ceea ce denotă probleme mari la nivel de defensivă. Întrebarea pe care ne-ao punem acum este cât de bine va reușit oare Darmstadt să reziste atacului echipei Stuttgart? Chiar și cele mai căutate case de pariuri online din țară ne dau dreptare, întrucât oferă cota 7,00 pentru o potențială victorie a echipei Darmstadt, în timp ce Stuttgart are cota 1,42.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-3-2-2) Schihen – Klarer, Gjasula, Muller – Numberger, Holland, Karic – Mehlem, Kempe – Pfeiffer, Skarke
  • Absenți: Maglica (suspendat – cartonaș roșu), Brunst, Honsak, Hornby, Torsiello, Zimmermann (accidentați)
  • Incerți: Bader (accidentat), Manu (bolnav)

Meciuri fotbal Stuttgart – Darmstadt

Ultimele meciuri fotbal dintre Stuttgart – Darmstadt au avut loc în 2021, dar de atunci s-au schimbat destul de mulți jucători și antrenori în echipa lui Stuttgart, motiv pentru care nu vom lua în considerare pentru analiza noastră meciurile directe.

Ponturi pariuri Stuttgart – Darmstadt

Rezultat final 1 (Câștigă Stuttgart) cota 1.40 (Casa Pariurilor)

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Nu de puține ori suntem nevoiți să căutăm destul de mult pentru a veni cu cele mai sigure ponturi pariuri. Azi însă avem norocul de a fi complet încrezători într-un pont de tip 1×2, anume victoria gazdelor în acest meci. Cele două echipe se află la poluri opuse din punct de vedere al formei de moment, iar faptul că Stuttgart dispută acest meci pe teren propriu reprezintă un avantaj în plus pentru echipă, lucru care ne face să mizăm fără emoții pe victoria gazdelor.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status