✅ Malmo – Varnamo, Allsvenskan, 31 iulie

Home » ✅ Malmo – Varnamo, Allsvenskan, 31 iulie

Începem o nouă săptămână plină cu ponturi pariuri interesante care sperăm să fie la fel de profitabilă la pariuri sportive precum cea precedentă. Ne îndreptăm atenția către meciuri fotbal din Allsvenskan, unde avem parte de partida Malmo – Varnamo, meci ce este programat luni, 31 iulie de la ora 20:00 pe stadionul Eleda din Malmo.

Sari direct la pont >>

Malmo – Varnamo

Malmo FF

Malmo vine în acest meci ușor obligată să obțină toate cele 3 puncte din acest meci întrucât este în pericol de a-și pierde locul printre primele 3 clasate din Allsvenskan. Cu toate că este și după această etapă sigură de prezență în primele 3 echipe, forma echipei cauzează puțină îngrijorare în rândul fanilor, întrucât echipa condusă de Henrik Rydstrom a obținut doar 2 victorii, o remiză și a fost învinsă de 2 ori în ultimele 5 etape de campionat.

Malmo este totuși o pretendentă la titlu și dorește să se apropie cât mai mult și cât mai repede de prima poziție în clasament, iar acum echipa are ocazie de a depăși periada nefastă traversată cu o victorie relativ ușoară în fața unui adversar foarte abordabil.

Poziție în clasament

Malmo se află clasată pe poziția a 3-a în clasamentul Allsvnenskan cu un total de 35 de puncte și un golaveraj pozitiv cu 35 de goluri marcate și 14 primite.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Dahlin – Nielsen, Jansson, Moisander – Ali, Lewicki, Pena, Busanello – Nanasi, Thelin, Jorgensen

IFK Varnamo

Varnamo pornește în această partidă cu a doua șansă la victorie, conform bookmakerului Superbet. Cu toate că nu este cotată prea bine în acest meci, Varnamo are o serie de partide recente cu rezultate identice celor obținute de Malmo, ba mai mult a reușit să câștige meciul din ultima etapă disputat împotriva echipei Hacken, iar acest lucru denotă o creștere de formă a echipei.

Trupa lui Kim Hellberg caută acum cât mai multe victorii obținute în etapele ce urmează pentru a se desprinde definitiv de zona roșie a clasamentului, însă nu considerăm că are prea multe șanse la top 3 întrucât diferența de puncte este deja foarte mare.

Poziție în clasament

Varnamo ocupă momentan poziția 11 în clasamentul Allsvenskan cu un total de 19 puncte cumulate în 16 meciuri jucate, și are un golaveraj negativ cu 16 goluri marcate și 20 primite.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Voytekhovich – Winsth, Larsson, Grozdanic, Bergh – Adjei, Wenderson, Engvall – Ademi, Johansson, Thern

Meciuri fotbal Malmo – Varnamo

Ultimele 5 partide directe disputate între Malmo – Varnamo au avantajat-o clar pe Malmo care a reușit să câștige 3 meciuri, iar alte 2 confruntări s-au încheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Malmo – Varnamo

Rezultat și Total goluri (Gazde și Sub 4.5) cota 1.64 (Get’s Bet) ✅

Nu adesea ne este dat să avem parte de ponturi pariuri foarte sigure pentru astfel de confruntări, însă pentru acest meci credem că am găsit pariul câștigător. Chiar dacă Malmo vine după o serie de meciuri ceva mai slabe, adversara sa din acest meci nu ar trebui să reprezintă o problemă pentru trupa lui Rydstrom deoarece este o echipă ce nu a dovedit prea multe sezonul acesta.

Malmo a suferit cele două înfrângeri recente împotriva unor echipe destul de bine clasate în Allsvenskan, iar noi nu considerăm că Varnamo îi poate crea probleme serioase. Drept urmare, vă propunem să mizați la pariuri sportive pe victoria gazdelor și cel mult 4 goluri marcate în meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status