❌ Fortuna – Hertha, Bundesliga 2, 29 iulie

Home » ❌ Fortuna – Hertha, Bundesliga 2, 29 iulie

Tot sâmbătă avem mai multe meciuri fotbal din etapa inaugurală din a doua liga germană, Bundesliga 2. Ziua se încheie cu duelul Fortuna – Hertha, ce va începe de la ora 21:30 și se va disputa pe Merkur Spiel-Arena din orașul Dusseldorf. Ambele formații încep noul sezon cu gândul la promovare, așa că noi am pregătit pontul pariuri cu tot cu analiza completă a ambelor echipe în textul de mai jos.

Sari direct la pont >>

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Fortuna - Hertha

Analiză meci Fortuna – Hertha

Statistica la general a duelului Fortuna – Hertha este una echilibrată, dar nu cu multe confruntări directe, asta pentru că formația gazdă a stat mai mult prin liga secundă. Totuși, Fortuna conduce cu 4 victorii în acest moment, față de cele 3 succese ale lui Hertha, în timp ce alte 3 rezultate directe între ele s-au terminat cu un egal.

Fortuna Dusseldorf

Gazdele au avut o amplă pregătire în această pauză competițională de vară, unde au disputat 6 partide amicale de pregătire. Au avut un parcurs aproape perfect, cu 5 victorii și un singur egal, așa că moralul pentru noul sezon al jucătorilor este unul ridicat. Ca și obiectiv principal pentru noua campanie, este atacarea primelor 2 poziții din clasament, locuri ce promovează în mod direct în prima ligă germană.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Poziție în clasament

Fortuna Dusseldorf a terminat sezonul anterior pe locul al 4-lea în Bundesliga 2, cu un total de 58 de puncte după 34 de meciuri jucate. A avut un golaveraj pozitiv de 60 de goluri marcate și 43 primite, și se laudă cu unul dintre cele mai bune atacuri. Totuși, nu a fost de ajuns, deoarece a încheiat la 8 puncte în spatele locului ce ducea la barajul de promovare, și la 9 puncte de primele 2 poziții.

Obiectiv

Echipa gazdă începe noul sezon în compania unui adversar redutabil, o echipă ce vine din prima ligă. Va fi o confruntare aprinsă, iar rezultatul final este deschis oricărui deznodământ, mai ales că ambele formații vin cu gândul la victorie.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Kastenmeier – Zimmermann, Oberdorf, Wijs, Gavory – Appelkamp, Sobottka, Karbownik – Klaus, Kownacki, Iyoha

Hertha BSC

Oaspeții au avut un sezon dezastruos, iar asta s-a văzut prin faptul că au terminat pe ultimul loc în Bundesliga. Au retrogradat direct, așa că pentru ei începe o perioadă de reconstrucție, mai ales că obiectivul este întoarcerea înapoi în prima ligă. La fel, au disputat 6 amicale de pregătire, unde au înregistrat 3 victorii, 2 înfrângeri și un alt rezultat de egalitate.

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Poziție în clasament

Hertha a terminat ca și lanterna roșie a primei ligi din Germania, cu un total de 29 de puncte adunate în urma a 34 de partide disputate. A avut printre cele mai slabe golaveraje din campionat, cu 42 de goluri marcate și 69 primite, și a fost la 4 puncte de poziția ce ducea la baraj, și la alte 6 puncte de locurile ce se salvau în mod direct.           

Obiectiv

Formația oaspete vine în deplasarea de la Dusseldorf cu gândul de a transmite un mesaj, acela că vrea să se întoarcă în prima ligă încă de la anul. Pentru asa, are nevoie de a începe perfect sezonul, și vine să atace toate cele 3 puncte puse în joc sâmbătă seară.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Ernst – Kenny, Klemens, Kempf, Plattenhardt – Tousart, Boetius – Ngankam, Serdar, Richter – Niederlechner

Ponturi Pariuri Fortuna – Hertha

GG sau Peste 2.5 goluri (Ambele echipe marchează sau minim 3 goluri în meci) (cota 1.38 Superbet)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Pentru evenimentul evidențiat Fortuna – Hertha vom miza pe un pariu pe goluri, unde ambele echipe vor marca sau se vor înscrie minim 3 reușite în meci. Avem o partidă foarte interesantă chiar încă din prima etapă, între două formații ce se bat pentru promovare. Tot timpul, confruntările directe dintre cele două s-au lăsat cu spectacol și o ploaie de goluri. Toate cele 10 întâlniri s-au lăsat cu gol-gol din partea ambelor echipe, așa că ne așteptăm sâmbătă seară la un nou duel spectacol.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status