✅ Djere – O’Connell, Kitzbuhel ATP, 1 august

Home » ✅ Djere – O’Connell, Kitzbuhel ATP, 1 august

Dacă tot ne-a mers bine cu meciuri tenis de zgură în săptămânile trecute, mergem pe aceeași rețetă câștigătoare și stăm cu ochii pe turneul de la Ktizbuhel (Austria) – ce se desfășoară în această săptămână pe suprafața roșie. În primul tur e programat duelul Djere – O’Connell, pentru a se disputa marți, 1 august, nu mai devreme de ora 12:00.

Sari direct la pont >>

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Djere – O'Connell

Laslo Djere (Serbia) – 28 ani – locul 38 ATP

Parcursul bun făcut de Djere în turneul de săptămâna trecută de la Hamburg deja se simte prin prisma unei clasări mai bune în topul ATP. Astfel, sârbul este pe locul 38, după ce a disputat finala la turneul de zgură din Germania. În ultimul act a dat peste Alexander Zverev (aflat în mare formă) – unul dintre cei mai buni jucători din lume pe această suprafață. Dar până să cedeze cu neamțul Zverev, Djere s-a bucurat de câteva victorii extrem de importante, pentru că a avut parte de un parcurs foarte dificil ca nivel de adversari.

Startul a fost cu doi specialiști de zgură, argentinienii Etchevery și Pella, de care a trecut cu 2-0, respectiv 2-1. Iar în sferturi a dat chiar peste italianul Musetti, ce era mare favorit să se impună. Dar tot Djere a fost jucătorul mai puternic și a trecut cu 7-5, 6-3. În semifinale a întâlnit o altă prezență surpriză în persoana chinezului Zhang, de care a trecut cel mai ușor, 6-3, 6-2.

Djere a petrecut destul de mult timp pe zgură în 2023, cel mai mult dintre toate suprafețele disponibile. A strâns în total 27 de meciuri, din care a câștigat 20 și a cedat în 17.

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Christopher O’Connell (Australia) – 29 ani – locul 68 ATP

După câteva prestații decente pe iarbă, O’Connell a revenit fără succes pe zgură, unde a fost eliminat din primul tur la Umag. Și mai îngrijorător ar fi că a cedat în fața unui adversar fără prea mare anvergură, ungurul Piros (locul 119 ATP). Cu cât a avansat anul 2023, cu atât O’Connell a avut probleme în abordarea meciurilor de zgură. Înainte de partea de iarbă a acestui an, australianul fusese învins cu 3-0 în primul tur la Roland Garros, iar în pregătirea acestui turneu pierduse cu Dimitrov în turul al treilea la Geneva. După ce îl eliminase pe semi-anonimul Serdarusic și beneficiase de retragerea lui Zapata Miralles. Tot pe zgură, la Roma, O’Connell a pierdut din prima fază contra conaționalului său, Popyrin, iar la Madrid trecuse de Krajinovic, după care a venit eliminarea la Fritz.

Este puțin ciudată participarea lui O’Connell la acest turneu din Austria, pentru că în mod normal jucătorii de tipul său au migrat deja către continentul american, unde se joacă deja pe hard.

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Meciuri tenis Djere – O’Connell

Meciurile directe Djere – O’Connell nu sunt tocmai relevante pentru pariuri sportive, pentru că s-au întâmplat în urmă cu mult timp. Prima oară a fost un astfel de duel consemnat în 2016, pe zgura de la Banja Luka, atunci când Djere a câștigat cu 6-2, 6-2. Iar al doilea duel și ultimul dintre cei doi a avut loc în 2020, pe hard, la US Open, când australianul și-a confirmat statutul de favorit la acel joc și s-a impus cu 3-1 la seturi, după mai bine de trei ore de joc.

Ponturi tenis Djere – O’Connell

1 (câștigă Djere) – cotă 1,55 (NetBet) ✅

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Djere a reușit să atingă o formă foarte bună pe zgură acum când sezonul pentru suprafața roșie se apropie de final, așa că trebuie să profite din plin cât mai are timp. Iar ca ponturi pariuri este indicat să mizăm pe un succes al sârbului, având în vedere diferența de formă pe zgură dintre cei doi. Dacă Djere a fost în continuă creștere pe această suprafață, O’Connell a arătat din ce în ce mai rău la ultimele sale prezențe pe zgură. În plus, miza pare a fi mai mare pentru Djere, în vreme ce australianul se poate gândi deja la abordarea sezonului pe hard.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status