Derry City – Shelbourne, 13 noiembrie 2022

Home » Derry City – Shelbourne, 13 noiembrie 2022

Derry City o va întâlni pe Shelbourne în finala FAI Cup, turneul knockout de fotbal din Irlanda, în speranța de a repeta performanța din anul 2012 când a câștigat ultima oară această competiție. Meciul Derry City – Shelbourne se va juca pe Aviva Stadiun din Dublin pe data de 13 noiembrie de la ora 17:00.

Sari direct la pont >>

Derry City - Shelbourne

Derry City F.C.

Derry City vine în această partidă destul de încrezătoare deoarece a reușit să încheie acest sezon din campioatul intern mult peste Shelbourne, așadar diferența de valoare dintre cele două echipa ar trebui să-și spună cuvântul și în acest meci.

Parcurs în FAI Cup

Echipa antrenată de Ruaidhri Higgins a avut un parcurs destul de dificil în FAI Cup acest an și a fost nevoită să înfrunte în semifinală campioana Irlandei, Shamrock Rovers. Cu toate acestea, Derry City a reușit să obâină o victorie convingătoare cu scorul de 3-1 și să se califice în finală.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Higgins este să câștige acest trofeu și să spele din dezamăgirea faptului că a încheiat sezonul regulat de campionat pe locul secund. Derry City a câștigat în total de 5 ori FAI Cup, ultima oară reușind acest lucru în anul 2012.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Akintunde – Thomson, Graydon, Kavanagh – Diallo, Dummigan – Lafferty, McJannett, McEleney, Boyce – Maher

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Shelbourne F.C.

Shelbourne vine în această partidă după ce a încheiat sezonul din Ireland Premier Division pe poziția a 7-a.

Echipa antrenată de Damien Duff nu a avut parte de un sezon foarte bun și a fost învinsă de Derry City în 2 meciuri directe acest sezon.

Parcurs în FAI Cup

Shelbourne a avut un parcurs mult mai lejer în FAI Cup față de Derry City și a trecut fără probleme de Bohemians cu scorul de 3-0 în semifinală.

Shelbourne a reușit să câștige de mai multe ori în istorie această cupă decât Derry City, anume de 7 ori, însă ultima oară când a reușit să ridice acest trofeu a fost în anul 2000.

Obiectiv

Obiectivul echipei Shelbourne pentru acest meci este evident victoria, însă echipa condusă de Duff este conștientă că va fi greu să câștige acest meci în timp regulamentar, iar de aceea probabil va miza pe prelungiri sau lovituri de departajare pentru a câștiga acest trofeu.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) McManus, Moylan, Boyd – Negru, Coyle, Dervin – Wilson, Molloy, Griffin, Ledwidge – Clarke

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciurile directe Derry City – Shelbourne

Din ultimele 4 meciuri directe disputate între cele două echipe acest an, Derry City a reușit să obțină două victorii, o singură partidă a fost câștigată de Shelbourne iar un meci s-a încheiat cu rezultat de egalitate.

Ponturi pentru pariuri Derry City – Shelbourne

Pauză sau Final (PsF 1) cota 1.40 (Superbet)

Sezonul acesta de Premier Division a demonstrat clar faptul că Derry City este mai bună decât Shelbourne, cel puțin din punct de vedere al punctelor cumulate în campionat. Cu toate acestea, Shelbourne a reușit să o învingă o data pe Derry City și a obținut și o remiză împotriva lor acest sezon, iar datorită acestui lucru nu vom miza pe rezultat final, dar vom miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va conduce Derry City.

Să ridice trofeul – Derry City cota 1.25 (Betano)

Pontul precedent propus de noi nu este în totalitate lipsit de risc, dar ce vă propunem în acest pont ce vine de la Betano este aproape 100% sigur. Ținând cont de faptul că Derry City este net superioară echipei Shelbourne iar la finalul acestui sezon diferența dintre cele două echipe a fost de 25 de puncte, vom miza pe faptul că Derry City va reuși să câștige acest trofeu, indiferent dacă o va face în timp regulamentar sau după prelungiri.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status