Botoșani – Hermannstadt, 14 noiembrie 2022

Home » Botoșani – Hermannstadt, 14 noiembrie 2022

FC Botoșani va primi vizita echipei AFC Hermannstadt în etapa cu numărul 18 din Superliga României în speranța obținerii celor trei puncte pentru a se îndepărta de ultimele locuri în clasament și a nu fi în pericol prea mare de retrogradare. Meciul Botoșani – Hermannstadt se va juca pe stadionul Municipal din Botoșani pe data de 14 noiembrie de la ora 21:00.

Sari direct la pont >>

Botoșani - Hermannstadt

FC Botoșani

FC Botoșani vine în această partidă după înfrângerea  cu scorul de 1-0 suferită pe teren propriu etapa trecută în fața echipei FC Voluntari.

Echipa antrenată de Mihai Teja nu a avut parte de un sezon foarte bun și a reușit până în acest moment să obțină doar 4 victorii din 16 meciuri jucate și are un golaveraj negativ cu 14 goluri marcate și 21 primite.

Poziție în clasament

FC Botoșani se află pe poziția 12 în clasamentul Superligii din România cu un total de doar 19 puncte cumulate în 16 meciuri jucate, iar din ultimele 5 etape de campionat a reușit să obțină o singură victorie, 3 remize și a fost învinsă într-un meci.

Obiectiv

Obiectivul pentru această partidă al echipei conduse de Teja este în primul rând să evite înfrângerea deoarece echipa are nevoie să acumuleze puncte, dar având în vedere prestația destul de slabă a echipei Hermannstadt din ultimele meciuri Botoșani va încerca să obțină victoria.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Mateus, Camara, Mailat – Zabou, Perianu, Ivanov – Țigănașu, Boli, Sadiku, Sno – Pap

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

AFC Hermannstadt

AFC Hermannstadt vine în această partidă după înfrângerea cu scorul de 1-0 suferită etapa trecută pe teren propriu în fața echiăei Chindia Târgoviște.

Echipa antrenată de Marius Măldărășanu nu are nici ea parte de un sezon prea bun, iar acum în particular traversează o perioadă dificilă, având în vedere că din ultimele 5 meciuri de campionat a câștigat doar unul, a remizat o dată și a fost învinsă de 3 ori.

Poziție în clasament

AFC Hermannstadt se află pe poziția a 5-a în clasamentul Superligii cu un total de 26 de puncte cumulate în 16 meciuri jucate, având 19 goluri marcate și 14 primite.

Obiectiv

Obiectivul clar pentru acest meci al echipei antrenate de Măldărășanu este să obțină victoria și să încerce să iasă din impasul în care se află, însă faptul că a pierdut 3 din ultimele 5 meciuri ridică mari semne de îndoială cu privire la forma echipei.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Paraschiv – Oroian, Alhassan, Balaure – Biceanu, Răuță – Opruț, Stoica, Antonache, Butean – Letica

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciurile directe Botoșani – Hermannstadt

Din ultimele 5 meciuri directe disputate de cele două echipe, FC Botoșani a obținut 3 victorii, o singură victorie i-a revenit echipei Hermannstadt iar un meci s-a încheiat cu rezultat de egalitate.

Ponturi pentru pariuri Botoșani – Hermannstadt

Interval Goluri (1-3) cota 1.33 (Superbet)

Având în vedere faptul că ambele echipe traversează o perioadă ceva mai dificilă și se chinuie să marcheze goluri și să obțină puncte, nu considerăm că acesta va fi un meci cu multe goluri, iar cum meciurile directe dintre cele două echipa nu s-au încheiat niciodata cu scorul de 0-0, vom miza pe un meci în care se vor marca între 1 și 3 goluri.

Șansă dublă (X2) cota 1.47 (Betano)

Cu toate că Hermannstadt traversează o perioadă dificilă, nici FC botoșani nu o duce prea bine, iar Hermannstadt putem spune cu certitudine că este echipa mai valoroasă dintre cele două și că va forța victoria în acest meci. Hermannstadt are mai multe goluri marcate și mult mai puține primite decât Botoșani, iar de aceea vom miza pe șansă dublă în meciul Botoșani – Hermannstadt cu victoria Hermannstadt sau remiză.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status