✅ BATE – Aris, calificări Champions League, 1 august

Home » ✅ BATE – Aris, calificări Champions League, 1 august

Chiar dacă unele meciuri fotbal din Champions League pare că au deja soarta calificării în turul următor deja tranșată, asta nu înseamnă ce de pe urma manșelor retur nu se poate scoate profit. De exemplu, la BATE – Aris, programat marți, 1 august, de la ora 21:00, pe Borisov Arena (Borisov). Oaspeții pornesc cu un avantaj de patru goluri, după victoria cu 6-2 de pe teren propriu din manșa tur.

Sari direct la pont >>

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

BATE – Aris

BATE Borisov (Belarus)

Din BATE Borisov a rămas doar fantoma echipei ce juca în mod regulat în grupele de Champions League și reușea să facă rezultat surpriză, cum ar fi victoria cu Bayern Munchen sau alte asemenea realizări. Dar iată că a revenit măcar din postura de campioană a Belarusului, statut ce-l pierduse la un moment dat. Însă fără a mai avea parte de același succes precum în urmă cu un deceniu, iar eliminarea deja bate la ușă.

Intrată din primul tur în faza calificărilor din Champions League, BATE Borisov a reușit să treacă de Partizani (campioana Albaniei). Făcuse 1-1 în deplasare, după care s-a impus cu 2-0 la retur.

Din păcate pentru ei, bielorușii n-au mai fost capabili să țină pasul cu adversarul în manșa tur cu ciprioții de la Aris. Și a fost o înfrângere la un scor neobișnuit, 2-6, cu două goluri încasate pe final ce pare că au și pecetluit deja soarta calificării.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Echipa probabilă:

  • Kudravets – Nechaev, Khadarkevich, Bane, Jimoh – Gromyko, Bocherov, Grechikho – Malkevich, Antilevski, Kontsevoy

Aris Limassol (Cipru)

Fotbalul cipriot încearcă să propună un nou nume care să concureze în faza grupelor de Champions League, după ce APOEL Nicosia ajunsese la un moment dat să fie o formație regulară în această etapă a competiției intercluburi. Chiar a jucat o dată sferturi de finală, de unde a fost eliminată de Real Madrid.

Dar revenim la cauza celor de la Aris, campioana din ultimul an a Ciprului, care a demarat în trombă în actualul sezon internațional. Fără să fi fost nevoită să joace în primul tur, Aris a avut momentul debutului în turul cu BATE Borisov, când s-a impus fără drept de apel, 6-2. Dominarea a fost netă pe toată durata partidei, iar scorul nu este deloc mincinos ca diferență de nivel arătată pe teren.

În completarea acestui rezultat, o altă reușit a venit înaintea manșei tur, prin câștigarea Supercupei, după 2-0 cu Omonia Nicosia. Pesemne că Aris a început on fire noul sezon competițional.

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Echipă probabilă:

  • Vana – Yago, Brorsson, Moucketou-Moussounda, Caju – Struski, Nikolic – Mayambela, Gomis, Bengtsson – Babicka

Meciurile directe BATE – Aris

Singura întâlnire directă a avut loc la manșa tur, când a fost Aris – BATE 6-2, cu golurile bielorușilor înscrise la singurele șuturi pe poartă înregistrate în meci.

Ponturi pariuri BATE – Aris

Interval 1-3 goluri BATE (BATE Borisov să marcheze cel puțin un gol, dar nu mai multe de trei în meci) – cotă 1,53 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Faptul că a reușit să marcheze de două ori în deplasarea din Cipru, de face să credem că BATE Borisov este capabilă să mai puncteze măcar o dată la manșa retur cu Aris. În care oricum nu are nimic de apărat, ci dimpotrivă, ar trebui să mizeze pe ofensivă totală. Dar pentru că nivelul bielorușilor este mult scăzut față de anii de glorie ai lui BATE, nu vedem cum ar fi posibil ca echipa din Borisov să puncteze de mai mult de trei ori în manșa retur. Iar la pariuri sportive ne conformăm acestui interval, de 1-3 goluri marcate de către BATE.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status