❌ Balzan – Neman, Calificări Conference League, 1 august

Home » ❌ Balzan – Neman, Calificări Conference League, 1 august

Începând cu ora 20:30 avem un alt meci fotbal în cadrul preliminariilor Conference League. Aici avem duelul Balzan – Neman, ce se va desfășura pe Ta Qali National Stadium din orașul Ta Qali, în Malta. Partida va începe de la scorul de 2-0 pentru oaspeți așa că noi am pregătit și de această dată pontul pariuri cu tot cu analiza detaliată a echipelor.

Sari direct la pont >>

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Balzan - Neman

Analiză meci Balzan – Neman

Duelul Balzan – Neman de marți seară va fi abia a doua confruntare directă între cele două formații. S-au întâlnit în premieră într-un meci direct tocmai săptămâna trecută, acolo unde Neman s-a impus pe teren propriu în Belarus cu 2-0. Ambele goluri au venit în a doua repriză, așa că vor porni cu prima șansă la calificare.

Balzan F.C.

Singurele meciuri oficiale ale gazdelor în acest nou sezon au fost partidele din cadrul preliminariilor Conference League. În primul tur a trecut Domzale, echipă din Slovacia, însă nu fără emoții. Au câștigat în tur cu 4-1, însă s-au văzut întorși în retur, unde timpul regulamentar s-a terminat 3-0 pentru adversari, așa că a trebuit să meargă în prelungiri, unde Balzan a înscris golul calificării. În manșa tur contra lui Neman nu a arătat un joc strălucit, adversara fiind peste ei la toate capitolele, însă vin determinați să arate o altă formă.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Poziție în clasament

Balzan a terminat campionatul din Malta pe locul al 3-lea cu un total de 49 de puncte după 26 de meciuri jucate. A avut un golaveraj pozitiv de 40 de goluri înscrise și 34 primite, dar a terminat la nu mai puțin de 20 de puncte în spatele campioanei Hamrun. A înregistrat 15 victorii de-a lungul sezonului trecut, față de cele 8 înfrângeri și 5 rezultate de egalitate.

Obiectiv

Formația gazdă încearcă imposibilul marți seară, acolo unde are de întors un handicap de 2 goluri. Chiar dacă are avantajul propriului teren, va avea o misiunea foarte dificilă, mai ales dacă nu-și vor schimba jocul prestat în manșa tur.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Golovic – Raso, Arab, Braunovic – Bozovic, Caruana, Fenech, Grech, Andrejic – Torres, Olawale

Neman Grodno

Oaspeții nu au mai avut nici ei jocuri oficiale în campionat, ultima partidă disputată în Belarus fiind la începutul lunii iulie. Atunci s-a impus în deplasare contra lui Naftan cu scorul de 0-3, și a prefațat dubla manșă contra celor de la Vaduz. A reușit să nu piardă contra echipei ce evoluează în campionatul elvețian, și a câștigat în turul din deplasare cu 2-1. A fost de ajuns, mai ales că în retur au putut să țină de rezultat, meci terminat 1-1, așa că au reușit o calificare cel puțin surprinzătoare.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Poziție în clasament

Neman Grodno este liderul la zi din campionatul Belarusului, unde are un total de 32 de puncte după 14 meciuri jucate. Se află la egalitate cu locul secund ocupat de Dinamo Minsk, însă are un golaveraj mai bun, de 24 de goluri înscrise și doar 7 primite. Are de gând să se lupte până la finalul sezonului pentru titlu de campioni, și pare să se dea o luptă în 2.

Obiectiv

Echipa oastepe are de gând să reia rețeta câștigătoare din manșa contra lui Vaduz, unde după ce s-a impus în tur, a putut să țină de rezultat. La fel pare să se întâmple și acum, mai ales că stă la adăpostul victoriei cu 2-0 de pe teren propriu, ce poate fi de ajuns pentru o calificare în runda următoare.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Rudenok – Karpovich, Legchilin, Parkhomenko, Pantya – Shukurov, Yakimov, Kozlov, Savitskiy – Pparyga, Zubovich

Ponturi Pariuri Balzan – Neman

Interval 2-4 goluri (Minim 2, maxim 4 goluri) (cota 1.55 Winmasters)

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Pentru evenimentul evidențiat Balzan – Neman vom miza pe pontul pariuri intervalul 2-4, unde se vor marca minim 2 goluri dar nu mai mult de 4. Considerăm că vom avea un duel asemănător cu cel din tur, unde s-a terminat cu 2 reușite. De data aceasta însă, gazdele sunt nevoie să iasă la joc și să atace, asta pentru a mai spera măcar la un egal la general, ce ar putea să ducă lucrurile în prelungiri.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status