✅ Altach – Salzburg, Bundesliga Austria, 29 iulie

Home » ✅ Altach – Salzburg, Bundesliga Austria, 29 iulie

Avem mai multe meciuri fotbal din prima etapă din Austria în ziua de sâmbătă, zi care se încheie cu duelul Altach – Salzburg. Partida va lua statul de la ora 20:30 și se va disputa pe stadionul Cashpoint Arena din orașul Altach. Ambele vin în etapa întâi după câte o victorie în primul meci oficial al sezonului, în cupă. Avem așadar pregătită analiza completă și pronosticul pariuri pentru confruntarea de sâmbătă.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Altach - Salzburg

Analiză meci Altach – Salzburg

Statistica la general a duelului Altach – Salzburg este fără doar și poate de partea oaspeților, care până acum s-au impus în 29 de rânduri. Pe de altă parte, gazdele au câștigat doar de 5 ori, iar alte 8 rezultate directe s-au terminat la egalitate. Este de menționat faptul că Altach are o singură victorie în ultimele 10 confruntări directe  cu Salzburg.

SC Rheindorf Altach

Echipa gazdă, precum toate celelalte formații din Austria, a disputat deja primul meci oficial din noul sezon. A jucat săptămâna trecută în primele faze ale Cupei, unde a învins la limită, cu 2-1, o altă echipă de ligă secundă. În cantonamentul din presezon a avut 4 partide amicale de pregătire, unde a înregistrat 2 victorii, un egal și o înfrângere, iar anul acesta încearcă să atace locurile de play-off.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Poziție în clasament

Altach a terminat sezonul trecut pe locul al 11-lea din play-out cu un total de 19 puncte și un golaveraj 29 de goluri înscrise și 53 primite. A avut un campionat dezamăgitor, terminând deasupra primei poziții de retrogradare, fiind la 5 puncte de Ried, echipă ce a căzut în liga secundă.

Obiectiv

Gazdele încep noul campionat împotriva celui mai greu adversar posibil, campioana la zi, Salzburg. Vor avea abia a doua șansă, mai ales în ultimele 10 întâlniri directe, a reușit o singură victorie împotriva acestora.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-5-1) Odehnal – Jager, Gugganingm Ndiaye, Herold – Balic, Zwischenbrugger, Tartarotti, Haudum, Abdijanovic – Nuhiu

Red Bull Salzburg

Formația oaspete, la rândul ei, a jucat în fazele Cupei în această săptămână, unde a zdrobit cu 6-0 în deplasarea de la o echipă de ligă inferioară. În pauza competițională din această vară, a disputat 5 amicale de pregătire, unde a câștigat de 3 ori și a pierdut în altele 2. Vine în noul sezon cu gândul să-și apere și de această dată trofeul de campioni, și să prindă grupele Champions League din toamnă.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Poziție în clasament

RB Salzburg este campioana la zi din Austria acolo unde a încheiat play-off-ul campionatului cu 49 de puncte. A avut și un golaveraj pozitiv de 67 de goluri marcate și 22 primite, cu cel mai bun atac și cea mai bună defensivă. A fost la 7 puncte față de locul secund, Sturm Graz.

Obiectiv

Oaspeții vin în deplasarea de sâmbătă cu gândul la un singur lucru, și anume victoria. Vor să înceapă cu dreptul acest nou sezon, să ia acasă toate cele 3 puncte puse în joc, mai ales că au 4 succese în precedentele 6 confruntări directe cu Altach.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-3-2-1) Kohn – Dedic, Baidoo, Solet, Ulmer – Seiwald, Gourna, Kjaergaard – Amankwah – Adamu, Koita

Ponturi Pariuri Altach – Salzburg

2 solist (Victorie Salzburg) (cota 1.35 Mozzart Bet)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Pentru evenimentul evidențiat Altach – Salzburg vom miza ca și ponturi fotbal pe victoria oaspeților. Salzburg vine în prima etapă în deplasarea de la Altach ca și favorită certă, și vrea să înceapă cu dreptul noul sezon. Este campioana la zi din Austria, și începe lupta pentru un nou titlu de campioni, iar obiectivul sunt toate cele 3 puncte. Salzburg a pierdut o singură partidă din ultimele 10 întâlniri directe cu Altach, și vine să mențină seria aproape perfectă intactă sâmbătă seară.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status