❌ Zrinjski – Urartu, Calificări Champions League, 18 iulie

Home » ❌ Zrinjski – Urartu, Calificări Champions League, 18 iulie

Un alt meci din cadrul preliminariilor Champions League de marți seară este duelul Zrinjski – Urartu. Va avea loc tot de la ora 21:00 și se va disputa pe Stadion pod Bijelim Brijegom din Bosnia și Herțegovina. Manșa tur ne-a adus un joc anost, terminat cu victoria la limită a bosniacilor, care au și luat prima șansă la calificare. Ne-am pregătit și de data aceasta cu pronosticul pariuri pentru confruntarea de marți, împreună cu analiza completă a ambelor formații.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Zrinjski - Urartu

Analiză meci Zrinjski – Urartu

Duelul Zrinjski – Urartu din cadrul manșei retur de marți seară va fi abia a doua confruntare directă între cele două. Prima a fost chiar săptămâna trecută în victoria cu 1-0 pentru Zrinjski, care vine cu prima șansă și de data aceasta, unde vrea să termine ce a început, și să se califice mai departe.

SK Zrinjski Mostar

Pentru formația din Bosnia, partida de săptămâna trecută din tur a fost primul meci oficial al noului sezon. A avut o pregătire de 4 partide amicale în această vară, unde s-a impus în 3 dintre acestea. Prin succesul la limită de 1-0 din deplasarea din Armenia, bosniacii au luat prima șansă la calificarea în fazele următoare a Champions League, iar și vor să arate pe teren propriu marți că merită accederea mai departe.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Poziție în clasament

Zrinjski Mostar este campioana sezonului încheiat în mai din Bosnia și Herțegovina, acolo unde a terminat cu un total de 78 de puncte după 33 de partide. A avut și un golaveraj pozitiv, cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare, de 66 de goluri marcate și doar 21 primite. A terminat la nu mai puțin de 20 de puncte față de locul secund, ocupat de Borac Bonja Luka.

Obiectiv

Gazdele vin pe teren propriu marți seară cu un singur obiectiv, acela de a finaliza calificarea în etapa următoare. Are avantajul victoriei cu 1-0, însă nu se vor da înlătur de la joc și nici nu dau semne să mute autobuzul în poartă. Vin să atace și să le ofere fanilor un spectacol fotbalistic pe măsură.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-4-3) Maric – Susic, Malekinusic, Magdic, Jukic – Ivancic, Ismajlgeci, Ilinkovic – Corluka, Bilbija, Barisic

FC Urartu

Echipa din Armenia a terminat sezonul regulat cu o lună mai târziu decât adversarii lor, însă nu a disputat nicio partidă amicală de pregătire în presezon, deocamdată. Astfel, singurul meci din ultima lună și jumătate a fost eșecul de pe teren propriu de săptămâna precedentă, unde nu a arătat deloc a echipă ce merită să evolueze în cea mai prestigioasă competiție europeană.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Poziție în clasament

Urartu a reușit să ridice titlu de campioni în Armenia după 36 de meciuri jucate, unde a adunat 83 de puncte. A terminat la doar 3 puncte peste poziția secundă ocupată de Pyunik, și a avut un golaveraj de 68 de goluri înscrise și 25 primite. A avut totuși cel mai mare număr de victorii din acest sezon, 26 la număr, față de doar cele 5 înfrângeri suferite.

Obiectiv

Oaspeții vin în deplasarea din Bosnia în aceeași ipostază ca în meciul tur, și anume ca și outsideri. Nu sunt nici acum favoriți la victorie, și cu atât mai puțin la o calificare mai departe, lucru ce acum pare atât de greu de realizat, dacă nu, chiar imposibil.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-4-3) Beglaryan – Aghasaryan, Ayvazyan, Ghazaryan, Grigoryan – Isaac, Khlyobas, Marcs Junior – Mayrovich, Minasyan, Rafael Carioca

Ponturi Pariuri Zrinjski – Urartu

1 solist (Zrinjski câștigă) (cota 1.50 Mozzart Bet)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Pentru evenimentul evidențiat Zrinjski – Urartu vom miza pe victoria solistă a gazdelor pentru o cotă foarte bună de 1.50. Cum deja bosniacii au reușit să se impună în tur în deplasare, partida de pe teren propriu ar trebui să fie o simplă formalitate. Zrinjski vine cu gândul la victorie, pentru a fi sigură de calificarea în runda următoare a competiției europene. Au un lot de jucători net superiori față de armeni, care nu au forța necesară de a întoarce rezultatul în favoarea lor de data aceasta.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status