❌ Wolves – Leeds, Premier League, 18 martie

Home » ❌ Wolves – Leeds, Premier League, 18 martie

Sâmbăta aceasta e plină cu meciuri spectaculoase, iar atenția noastră se îndreată către cel mai puternic campionat din lume, anume Premier League. Aici avem parte de confruntarea dintre Wolves – Leeds ce se joacă pe Molineux Stadium din Wolverhampton la data de 18 martie, iar fluierul de start se va da la ora 17:00.

Rândurile de mai jos sunt dedicate analizei celor două formații, iar finalul avancronicii vă aduce cele mai bune ponturi pariuri azi oferite de echipa noastră care dorește să vă ajute în a obține profit la pariuri sportive.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Wolves – Leeds

Wolverhampton Wanderers F.C.

Echipa gazdă a acestui meci este Wolverhampton Wanderers, echipă ce vine cu dorința mare de victorie după înfrângerea la limită suferită în deplasarea de la Newcastle.

Echipa antrenată de Julen Lopetegui nu a avut nici ea parte de un sezon bun și se află în continuare în lupta pentru evitarea retrogradării. Rezultatele recente indică totuși faptul că echipa are cale lungă până să fie salvată, dar există o mică îmbunătățire în jocul echipei și deci speranțe pentru atingerea acestui obiectiv.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Poziție în clasament

Wolves se află pe poziția 13 în clasamentul Premier League cu un total de 27 de puncte cumulate din 27 de meciuri jucate, dar sunt la doar 3 puncte distanță de locurile retrogradabile din clasament.

Obiectiv

Obiectivul echipei pentru acest sezon este evident evitarea retrogradării, iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv echipa trebuie să se asigure că va câștiga mult mai multe puncte importante.

Echipa probabilă și absenți

Echipa probabilă: (4-2-3-1) Jose Sa – Semedo, Dawson, Kilman, Jonny – Neves, Lemina – Neto, Moutinho, Podence – Jimnez

Absenți: Bueno, Chiquinho, Costa, Kalajdzic (accidentați)

Incerți: Traore (accidentat)

Leeds United F.C.

Leeds United vine în această partidă după o remiză neașteptată obținută pe teren propriu împotriva echipei Brighton, după un meci de foc încheiat în stil tipic englez cu scorul de 2-2.

Echipa antrenată de Javier Garcia nu a avut parte de un parcurs recent foarte bun, reușind să obțină o singură victorie, o remiză și a fost învinsă de 3 ori în ultimele 5 confruntări din Premier League.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Poziție în clasament

Leeds ocupă penultima poziție în clasamentul Premier League cu un total de doar 23 de puncte cumulate în 26 de meciuri jucate și se află la doar un punct distanță de prima poziție din clasament care permite salvarea de la retrogradare. Se anunță deci o luptă acerbă pentru evitarea retrogradării în acest sezon, în care fiecare punct și gol s-ar putea să facă diferența.

Obiectiv

Leeds are drept obiectiv evitarea înfrângerii în această partidă, deoarece dorește să acumuleze cât mai multe puncte pentru a evita retrogradarea la finalul acestui sezon.

Echipa probabilă și absenți

Echipa probabilă: (4-2-3-1) Meslier – Ayling, Joch, Wober, Firpo – Adams, Roca – Summerville, Aaronson, Harrison – Bamford

Absenți: Dallas, Forshaw (accidentați)

Incerți: Cooper (accidentați)

Meciuri fotbal Wolves – Leeds

Ultimele 5 confruntări directe dintre Wolves – Leeds le-au adus câte două victorii fiecărei echipe, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Wolves – Leeds

Șansă dublă (1X) cota 1.35 (Betano) ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Parcursul celor două formații este practic identic în ultimele 5 partide de campionat și a fost oarecum imprevizibil, ceea ce face foarte grea misiunea noastră de a vă oferi pronosticuri fotbal. Cu toate acestea, luăm în considerare faptul că Wolves a demonstrat un joc ceva mai consistent în meciurile recente, iar acest meci se joacă la Wolverhampton.

Drept urmare, pentru că dorim să venim doar cu siguranță în ponturi pariuri azi mizăm pe șansă dublă cu vitoria echipei gazdă sau remiză în meciul Wolves – Leeds.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status