✅ Wolves – Everton, Premier League, 20 Mai

Home » ✅ Wolves – Everton, Premier League, 20 Mai

Nu doar în partea de sus a clasamentului sunt calcule de făcut pentru finalul de meciuri fotbal din Premier League, ci și în zona retrogradării. Meciul Wolves – Everton este programat sâmbătă, 20 mai, de la ora 17:00, pe stadionul Molineaux (Wolverhampton). Duelul poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 3 și Orange Sport.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Wolves – Everton

Wolverhampton Wanderers

Poate că nu pare mare lucru pentru Wolves că s-a salvat de la retrogradare, dar vă spunem noi că este pentru actualul sezon! Lupii au jucat în mare parte fără atacanți, mereu cu probleme legate de accidentări, iar situația până să vină Lopetegui ca antrenor căpăta accente dramatice. Wolves a fost inclusiv pe ultimul loc în clasament, dar tehnicianul spaniol a limpezit lucrurile și portocaliii sunt deja rezolvați cu evitarea retrogradării. Pe teren propriu au o formă foarte bună, cu patru succese la rând, 1-0 cu Chelsea, 2-0 cu Brentford, 2-0 cu Crystal Palace și 1-0 cu Aston Villa. Deși au fost adversari dificili, Wolves a reușit patru succese fără gol primit, ceea ce sunt semne dătătoare de speranță pentru următorul sezon de Premier League.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Obiectiv

În cele două etape rămase, Wolves ar mai avea de tras pentru a termina prima din a doua jumătate a clasamentului. Cel mai accesibil loc în clipa de față este 11, față de care ar avea de recuperat trei puncte.

Echipa probabilă și absenți:

  • Bentley – Semedo, Dawson, Kilman, Toti – Matheus Nunes, Neves, Lemina, Neto 0 Cunha, Costa
  • Absenți: – Kalajdzic, Chiquinho (accidentați)

Everton FC

Una dintre echipele cu nume din Premier League care are de suferit pe acest final de sezon este Everton. Formația din Liverpool are un singur punct avans, cu două etape rămase de disputat. Everton n-o duce deloc bine ca formă sportivă, cu un singur succes în ultimele nouă runde. Dar ce succes! A fost un 5-1 spectaculos la Brighton, care a dovedit că Everton are potențialul de a obține salvarea în acest final de sezon. Trupa lui Dyche mai mult a ciugulit câte un punct, 2-2 la Chelsea, 1-1 cu Spurs, 0-0 la Crystal Palace sau 2-2 la Leicester – rezultate ce au menținut-o la suprafață pe Everton.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Obiectiv

După calvarul de anul trecut, când Everton a suferit până în ultimele runde în privința salvării de la retrogradare, iată-ne din nou într-o postură similară. Everton are un punct față de Leeds și două peste Leicester, diferențe extrem de fragile.

Echipă probabilă și absenți:

  • Pickford – Patterson, Mina, Tarkowski, Holgate – Garner, Gueye – Iwobi, Doucoure, McNeil – Calvert-Lewin
  • Absenți: Coleman, Godfrey, Mykolenko, Townsend, Vinagre (accidentați)

Meciuri fotbal Wolves – Everton

Ultimele trei rezultate directe dintre Wolves și Everton nu sunt deloc încurajatoare în tentativa albaștrilor de a se salva de la retrogradare. Au fost trei succese pentru Wolves, 2-1 și 1-0 chiar pe Goodison, plus 2-1 pe Molineaux, în ultimii doi ani. Everton se poate gândi la victoria cu 2-1 de pe terenul lui Wolves din 2021 ca un impuls de moral.

Ponturi pariuri Wolves – Everton

X2 (egal sau câștigă Everton) – cotă 1,50 (Casa Pariurilor) ✅

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Cu toate că Wolves este echipa cu formă mai bună, în special pentru meciurile de acasă, miza ar trebui să-și spună cuvântul pentru acest joc. Everton îl are de partea sa pe antrenorul Sean Dyche, care știe să scoată rezultate pozitive din deplasări dificile, ceea ce ne determină să ne axăm la pariuri sportive pe un pronostic favorabil oaspeților (egal sau victorie). Pentru o cotă mărită, putem adăuga și o limită de cel mult trei goluri în meci, care ne ridică multiplicatorul la 1,69.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status