✅ ❌ Vitesse – Twente, Eredivisie (etapa 18), 25 ianuarie

Home » ✅ ❌ Vitesse – Twente, Eredivisie (etapa 18), 25 ianuarie

Meci de fotbal din Olanda care n-are cum să nu le atragă atenția pasionaților de pariuri sportive, întrucât cele două echipe au atras rezultate în mod constant într-o direcție sau alta. Partida Vitesse – Twente este programată miercuri, 25 ianuarie, de la ora 19:45, pe stadionul GelreDome (Arnhem).

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

Vitesse - Twente

Vitesse

S-au dus vremurile în care clubul din Arnhem acționa sub influența lui Chelsea și reușea an de an să se lupte la locurile de cupă european. Acest sezon a fost unul mizerabil pentru Vitesse, care abia plutește deasupra pozițiilor de retrogradare, fără să se întrevadă prea curând un orizont îmbucurător pentru fanii săi.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Obiectiv

Cu câteva împrumuturi din zona Premier League, pentru că vechile obiceiuri mor greu, cei de la Vitesse sperau la mai mult pentru această ediție de Eredivisie, dar în clipa de față doar evitarea retrogradării le-a mai rămas în mâini ca obiectiv.

Echipa probabilă și absenți

  • Reiziger – Arcus, Flamingo, Meulensteen, Dijk – Tornstad, Cornelisse – Mnhoef, Bero, Wittek – Sankoh.   
  • Absenți: Ismit-Mirin (accidentat), Scherpen (suspendat), Kozlowski (incert).

Twente

Nu mulți ar fi mizat pe un sezon grozav pentru Twente, echipă care se ține atât de bine după 17 etape încât e clasată peste Ajax, campioana en-titre. Defensiva solidă a fost cheia celor de la Twente în rezultatele bune de până acum, iar lupta e deschisă pentru oricare direcție.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

După ce a dispărut o vreme din echipele relevante ale Țărilor de Jos, Twente și-a găsit un drum pe care să-l urmeze și încearcă să se țină de el pentru a reuși să obțină cât mai bun rezultate. Clasarea pe loc de cupă europeană ar însemna obiectiv îndeplinit, orice altceva în plus e ca un bonus prima depunere pentru un parior.

Echipa probabilă și absenți

  • Unnerstall – Brenet, Hilgers, Propper, Smal – Zerrouki, Vlap, Kjolo – Cerny, van Wolfsinkel, Misidjan.  
  • Absenți: Brama, Sadilek (accidentați).

Meciurile fotbal Vitesse – Twente

Nu doar că forma de moment nu e de partea gazdelor, dar nici măcar istoricul recent al meciurilor directe nu îi avantajează pe cei de la Vitesse. În ultimele două deplasări la Arnhem, Twente a plecat cu toate punctele: victorii cu 2-0 și 4-1. E drept că mai înainte de aceste isprăvi, Vitesse se prezenta cu o situație mai bună, dar sunt vremuri prea îndepărtate de relevanța timpurilor noastre.

Ponturi pariuri Vitesse – Twente

X2 și sub 4,5 goluri (egal sau câștigă Twente și cel mult patru goluri înscrise în meci) – cotă 1,53 – Betano ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Forma foarte bună arătată de Twente, cu mare constanță în adunarea punctelor în clasament, ne oferă încrederea necesară că poate să plece neînvinsă de pe terenul lui Vitesse, formație cu mari probleme ca exprimare în joc. Și, bineînțeles, cu mari probleme în a strânge puncte, fiind aproape de zona locurilor de baraj/ retrogradare. Twente poate specula acest moment bun printr-o victorie sau măcar un rezultat de egalitate, mai ales că se află înscrisă într-o luptă foarte strânsă la vârful clasamentului. Cât despre numărul de goluri, e greu de crezut că se pot marca mai mult de patru în acest meci. Twente s-a remarcat prin soliditatea defensivei, având cea mai bună apărare din campionat (cu doar 9 goluri primite în 17 etape). Iar Vitesse nu e neapărat o echipă în meciurile căreia să se genereze exagerat de multe goluri.

2 (câștigă Twente) – cotă 2,10 – Superbet ❌

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

După cum spuneam în startul textului că e un meci de interes pentru pasionații de pariuri sportive din perspectiva formelor celor două echipe, iată că ne orientăm după acest aspect și mizăm pe un succes al oaspeților. Twente e o formație în formă, care a arătat bine indiferent de adversarul întâlnit, în timp ce Vitesse se află în partea opusă a situației. Abia a reușit să smulgă câte un egal pe ici colo, iar în fața unui adversar atât de bine structurat e destul de greu de crezut că va putea face față. Și cota la 2 solist este suficient de atractivă pentru a merita să fie jucată în condițiile date.     

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status