✅ Viking – Molde, Eliteserien, 4 Iunie

Home » ✅ Viking – Molde, Eliteserien, 4 Iunie

Atenția este crescută la meciuri fotbal din Norvegia în această perioadă în care celelalte campionate trag cortina. Partida Viking – Molde este programată duminică, 4 iunie, de la ora 20:15, pe stadionul SR-Bank Arena (Stavanger). Acest meci din runda a noua este considerat drept derbiul etapei, întâlnindu-se două echipe cu aspirații europene.

Sari direct la pont >>

Obține un extra câștig pe pariurile tale câștigătoare din weekend la Casa Pariurilor!

Viking – Molde

Viking FK Stavanger

Sezonul a început destul de bine pentru Viking, echipă care vizează o clasare pe podium pentru actuala ediție de campionat. Aflată pe locul al patrulea înaintea acestei runde, trupa din Stavanger a strâns 14 puncte în opt partide, cu un bilanț foarte bun pe teren propriu: 10 puncte din 12 posibile, golaveraj 13-6.

Ca formă se prezintă foarte bine, dacă excludem eșecul de la liderul incontestabil Bodo/Glimt, scor 1-5. În rest, au fost bifate două calificări în Cupa Norvegiei, fără gol primit: 5-0 la Forus og Gausel și 2-0 la Vidar, primul succes din deplasare în campionat, 2-1 la Sandefjord, plus o perioadă de șase runde la rând fără eșec.

Una peste alta, Viking se află în grafic ca rezultate până acum, dar are nevoie să mențină același ritm pentru a fi o echipă fiabilă în calculele pentru locurile de cupă europeană.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Echipa probabilă și absenți:

  • Gunnarsson – Bjorshol, Stensness, Brekalo, Pattynama – Yazbek, Slobakken, Tangen – Dagostino, Salvesen, Tripic
  • Absenți: Urbancic (accidentat)

FK Molde

Una dintre marile echipe ale Norvegiei, așa cum este FK Molde, încă nu și-a regăsit cadența în rezultate – în așa fel încât să se poziționeze deja pe loc de podium. Chiar dacă nu e departe de primele trei poziții, având doar două puncte de recuperat, îngrijorător ar fi faptul că Molde n-a reușit să țină pasul cu liderul Bodo/Glimt, echipă pe care ar fi trebuit să o provoace cu adevărat în lupta la titlu.

Cu 13 puncte scoase din 9 partide, Molde se poate lăuda cu faza ofensivă, având 20 de goluri înscrise în acest interval – al doilea atac din campionat după liderul Bodo/Glimt. În deplasări lucrurile n-au stat prea grozav, acolo fiind de reglat situația: 3 puncte în 4 meciuri, golaveraj 6-6.

Ca formă de moment, dacă punem la socoteală și meciurile din NM Cup (4-0 la Surnadal și 6-0 la Melhus), Molde arată bine cu șase victorii în șapte partide, având și trei victorii concludente de campionat în tot acest timp: 3-0 cu Aalesund, 4-0 la Ham-Kam și 5-0 cu Sandefjord.

Obține un extra câștig pe pariurile tale câștigătoare din weekend la Casa Pariurilor!

Echipa probabilă și absenți:

  • Karlstrom – Sinyan, Bjornbak, Risa – Linnes, Grodem, Mannsverk, Breivik, Haugen – Berisha, Brynhildsen
  • Absenți: Ellingsen (accidentat), Andersen, Eikrem (incerți)

Meciuri fotbal Viking – Molde

Până la victoria cu 4-1 a lui Molde, de la ultima vizită la Stevanger, fuseseră patru partide la rând cu rezultate favorabile pentru Viking: trei victorii (4-3, 3-2 și 3-2), plus un rezultat de egalitate (2-2). Ce e de remarcat cu adevărat din confruntările directe Viking – Molde pentru pariuri sportive ar fi numărul mare de goluri rezultat în ultimii trei ani. Din șase meciuri disputate s-au înscris 31 de goluri în total, cu o medie de peste cinci goluri pe joc.

Ponturi pariuri Viking – Molde

Peste 2,5 goluri (se marchează cel puțin trei goluri în meci) – cotă 1,55 (Casa Pariurilor) ✅

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

La cum se prezintă statisticile, ar trebui să fie cel mai simplu pariu al săptămânii. În acest sezon, Viking are o medie de 3,87 goluri în meciurile sale, în timp ce Molde se află în apropiere cu 3,55. Iar la confruntările directe situația este și mai inflamată ca număr de goluri, cu o medie de 5,16 goluri în meciurile dintre Viking și Molde! Cei mai curajoși pot opta și pentru o limită mai mare de goluri, de peste 3,5.   

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status