✅ Viking – Aalesund, Eliteserien, 24 iulie

Home » ✅ Viking – Aalesund, Eliteserien, 24 iulie

Nu putem să ne despărțim de seria de meciuri fotbal din Norvegia înainte de a arunca o privire asupra ultimul joc al etapei cu numărul 15 din Eliteserien. Este vorba despre partida Viking – Aalesund, programată luni, 24 iulie, de la ora 20:00, pe SR-Bank Arena (Stavanger). Gazdele pornesc cu prima șansă la victorie din partea bookamekerilor, cu o cotă de 1,33.

Sari direct la pont >>

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

Viking – Aalesund

Viking Stavanger IF

Sezonul de până acum pentru Viking e mai bun decât se așteptau și reprezentanții echipei din Stavanger. În sensul că se afla înaintea etapei pe locul al doilea, conducând plutonul de grupări ce luptă pentru cupele europene, în spatele liderului autoritar Bodo/Glimt. Viking a strâns 29 puncte din 14 partide, iar marele său atu a fost atacul. A reușit să marcheze 31 de goluri, o medie mai mare de două reușite pe meci. Și ca formă o duce bine Viking, cu cinci succese la rând în campionat. Doar eliminarea din Cupa Norvegiei, 4-5 după lovituri de departajare cu Raufoss, a acoperit seria excelentă de rezultate.

Faptul că nu se află în cupele europene o ajută pe Viking, în plan sportiv, în abordarea la capacitate maximă a tuturor partidelor de campionat de acum înainte. Distanța față de liderul Bodo/Glimt pare de neremontat în acest moment, dar dacă rezultatele bune persistă la Viking, ar putea să intre chiar și în lupta la titlu.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Echipa probabilă:                                                                     

  • Gunnarson – Bjorshol, Diop, Brekalo, Pattynama – Yazbek, Solbakken, de Lanlay – Haugen, Salvesen, Tripic
  • Absențe: Stensness, Urbancic (accidentați)

Aalesund FK

La capătul opus al performanțelor și locurilor de clasament față de Viking se află Aalesund. Care este și cea mai mare dezamăgire de până acum din întreg campionatul. A ajuns chiar pe ultimul lor, în postura de a părea o favorită certă la retrogradare, după ce a strâns abia 7 puncte din 15 partide disputate. Și nu e doar faptul că a pierdut multe jocuri, ci și maniera în care a făcut-o. Pentru că de cele mai multe ori nici n-a contat în meci și a fost o țintă ușoară pentru adversarii săi. Singurul rezultat pozitiv din ultimele șapte partide a fost când a păcălit-o pe Rosenborg, pe teren propriu, cu 1-0, în campionat. În rest eșecuri pe linie, inclusiv eliminare din NM Cup.

Un alt detaliu important și, totodată, elocvent pentru pariuri sportive, ar fi că Aalesund n-a obținut niciun punct în meciurile din deplasare în acest sezon. A jucat de 7 ori și a pierdut de tot atâtea ori, cu un golaveraj de 3-19.

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Echipă probabilă și absențe:

  • Grytebust – Munksgaard, Lunding, Hopland, Kitolano – Barmen, Segberg, Karlsbakk – Atanga, Kristensen, Odemarksbakken
  • Absențe: Diop (suspendat), Ammitzboll, Ebiye, Moe (inceri)

Meciuri fotbal Viking – Aalesund

Aalesund n-a fost mereu o echipă ușor de învins ca în acest sezon, iar în bilanțul meciurilor directe cu Viking, în ultimele zece partide, a câștigat de trei ori. Alte patru s-au încheiat la egalitate, iar în celelalte trei s-a impus Viking. Dar raportul de forțe este total diferit înaintea acestui meci direct.

Ponturi pariuri Viking – Aalesund

1 și peste 1,5 goluri (victorie Viking și cel puțin două goluri înscrise în meci) – cotă 1,47 (Betano) ✅

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Este pomană curată pentru o zi de luni să fie un așa meci dezechilibrat, la o cotă mai mult decât decentă. E de așteptat ca Viking să-și mai adauge în cont trei puncte în clasament la capătul vizitei lui Aalesund la Stavanger, iar pentru a umfla cota mizăm și că vor fi cel puțin două goluri înscrise în meci. Practic, orice succes al gazdelor în afară de 1-0, care este oricum prea puțin probabil, ne face pariul drept câștigător. Cei curajoși pot miza și pe 1 și peste 2,5 goluri sau un succes la handicap pentru Viking.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status