✅ Viborg – Lyngby, Superliga (Danemarca), 28 iulie

Home » ✅ Viborg – Lyngby, Superliga (Danemarca), 28 iulie

Încet, încet, reapar în peisaj meciuri fotbal din toate campionatele europene, iar Superliga din Danemarca are deja o etapă parcursă, fiind deja la al doilea capitol. Meciul Viborg – Lyngby se joacă vineri, 28 iulie, de la ora 20:00, în deschiderea etapei a doua, pe stadionul Energi Viborg Arena (Viborg).

Sari direct la pont >>

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Viborg – Lyngby

Viborg Fodsports Forening

Campionatul trecut a fost încheiat cu un meci cu Nordsjaelland, scor 0-0, dar început contra aceleiași echipe cel actual, tot în deplasare, însă cu un rezultat mult mai nefast, scor 1-4. Chiar dacă a deschis scorul, Viborg a fost întoarsă și chiar învinsă la diferență mare de vicecampioana Danemarcei. Rezultatul întregește dezamăgirea trăită din sezonul precedent, când Viborg a ratat calificarea în preliminariile Conference League, la barajul disputat cu FC Midtjylland.

Pregătirea de vară a făcut-o doar în plan local, unde a și disputat trei partide amicale în compania unor altor formații din Danemarca. Startul a fost greoi, la fel ca în campionat, și pentru jocurile de verificare, cu un 0-4 contra lui Odesne. Dar s-au îmbunătățit lucrurile pas cu pas, la 0-0 cu Aarhus și chiar 4-2 cu Silkeborg.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Echipa probabilă și absențe:

  • Lund – Anyembe, Burgy, Bonde – Gaaei, Westergaard, Sondergaard, Bundgaard – Renato Junior, Said – Ementa
  • Absențe: Lauritsen, Vester (accidentați), Zalatel, Gronning (incerți)

Lyngby BK

Salvată la limita limitei de la retrogradare în sezonul precedent, Lygby are ca obiectiv pentru noua ediție de campionat să încheie mai rapid socotelile din lupta pentru evitarea picării în al doilea eșalon. Startul a fost cum nu se putea mai greu, în compania campioanei FC Copenhaga, în care Lyngby s-a văzut învinsă, scor 1-2. Cu toate că se anunța un meci dezechilibrat, fosta retrogradabilă s-a descurcat chiar bine în fața campioanei și se poate declara nemulțumită de rezultat, ca urmare a cursului jocului. Golul lui Lyngby a fost înscris de Alfred Finnbogasson, fost atacant mulți ani în Bundesliga, ajuns de la jumătatea sezonului trecut în Danemarca.

Nici Lyngby n-a mers peste hotare în perioada pregătirilor, dar față de Viborg a disputat un meci amical în plus, pentru că a și reluat activitatea ceva mai devreme. Bilanțul din amicale a fost de un succes (1-0 cu Hvidore), un egal (0-0 cu Hillerod) și două eșecuri (0-1 cu Randers și 0-2 cu Helsingor).

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Echipă probabilă și absențe:

  • Kikkenborg – Gregor, Bjelland, Hey – Storm, Romer, Magnusson, Chukwuani,  FInsson – Gytkjaer, Finnbogasson.

Meciuri fotbal Viborg – Lyngby

Pentru că au fost în grupe valorice diferite după încheierea sezonului regulat, Viborg și Lyngby s-au întâlnit doar de două ori în 2022-2023. A fost 2-1 pentru Viborg acasă, iar la retur s-a încheiat egal, 1-1. Iar precedentele întâlniri au fost tocmai în 2018-2019, pentru că între timp au activat în ligi diferite.

Ponturi pariuri Viborg – Lyngby

GG sau 3+ (ambele marchează în meci sau cel puțin trei goluri înscrise) – cotă 1,45 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Avem istoricul meciurilor directe care ne indică faptul că cele două sunt marcatoare una împotriva celeilalte. Dar ca să mergem la pariuri sportive pe un pont de tipul ambele marchează, avem în considerare și alte aspecte. Cum ar fi că Viborg și Lygby au avut adversari de top în prima rundă și tot au făcut meciuri de GG, iar stilul lor de joc este în sensul de a se îndrepta mai mult pe atac. Ca marjă de eroare merită micșorată cota un pic pentru a adăuga pe lângă tipul de ambele marchează și cel de peste 2,5 goluri, în caz că una din echipe câștigă de la 3-0 în sus, ceea ce n-ar fi deloc putred în Danemarca.      

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status