❌ Vasco – Cuiaba, Serie A Brazilia, 26 iunie

Home » ❌ Vasco – Cuiaba, Serie A Brazilia, 26 iunie

Ne oprim în prima ligă a campionatului din Brazilia, unde va avea loc duelul Vasco – Cuiaba. Partida va avea fluierul de start începând cu ora 03:00 noaptea și se va disputa pe Estadio Vasco da Gama din Rio de Janeiro. Este o confruntare între două echipe din subsolul clasamentului, iar noi am pregătit analiza completă împreună cu pronosticul pariuri ce se arată a fi câștigător.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Vasco - Cuiaba

Analiză meci Vasco – Cuiaba

Istoria meciurilor directe a duelului Vasco – Cuiaba nu este una deloc bogată în partide, cele două întâlnindu-se doar de 2 ori până acum. Ambele partide au fost în anul 2015 în cadrul Cupei Braziliei într-o confruntare dublă manșă, unde a trecut mai departe Vasco fără să se impună totuși. A remizat pe teren propriu, 0-0, și a urmat un nou egal în deplasare, 1-1, iar datorită golului înscris a mers mai departe în competiție.      

Vasco Da Gama

Formația gazdă are un sezon de groază până în acest moment, aflându-se în zona de retrogradare pe penultima poziție. A reușit o singură victorie până acum în campionat, pe lângă alte 3 remize și nu mai puțin de 7 înfrângeri. La ora actuală este cea mai slabă formație, deoarece s-a văzut învinsă în ultimele 5 etape la rând, așa că nu rămâne decât să încerce să-și găsească forma de altă dată și să se bată la evitarea retrogradării.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Poziție în clasament

Vasco Da Gama se află pe locul al 19-lea în Brazilia cu un total de doar 6 puncte adunate după 11 jocuri disputate. Are un golaveraj negativ de 10 goluri marcate și 20 primite, și doar ultima clasată, Coritiba, are statistici mai slabe decât ea. Se află la 6 puncte de primul loc ce se salvează directe, ocupat chiar de adversara de luni, Cuiaba.

Obiectiv

Gazdele speră să pună capăt secetei ce privește victoriile, mai ales că a înregistrat un singur succes în cele 11 meciuri jucate. Are nevoie de puncte și să-și găsească forma de joc, și chiar și un egal luni noapte ar fi mult mai mult au reușit în ultimele 5 săptămâni în jocurile din campionat. 

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-3-2-1) Jardin – Piton, Leo, Miranda, Puma – Andrey, Gabriel, Mateus – Marlon – Teixeira, Rayan

Cuiaba EC MT

Formația oaspete, la rândul ei, nu stă foarte strălucit în campionat, acolo unde se află tot în subsolul clasamentului. Totuși, deocamdată nu sunt în zona roșie de retrogradare, și au înregistrat până acum 3 victorii și tot atâtea rezultate de egalitate, pe lângă cele 5 înfrângeri. A avut o serie de 4 partide la rând fără de eșec, care însă s-a terminat chiar în ultima etapă, unde a pierdut la limită, 1-0, contra liderului Botafogo.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Poziție în clasament

Cuiaba se află pe locul al 16-lea în prima ligă braziliană, cu un total de 12 puncte adunate în urma a 11 jocuri disputate. Are un golaveraj negativ totuși, de doar 9 goluri înscrise și 15 primite, fiind și una din echipele cu cel mai slab atac din actualul sezon. O desparte un singur punct de zona roșie din clasament, și de-o retrogradare directă în liga secundă, și au nevoie de puncte         în meciul de luni.

Obiectiv

Oaspeții vin cu gândul la a pleca acasă cu puncte din deplasarea din Rio de Janeiro. Stau pe o linie subțire între a cădea pe locurile retrogradabile, și de a se menține încă în zona verde. A avut o serie foarte bună de partie înainte eșecului de etapa trecută, și vrea să revină la forma de atunci.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-1-4-1) Walter – Rikelme, Alan Empereur, Marllon, Matheus – Raniele – Wellington, Denilson, Fernando, Jonathan – Pitta

Ponturi Pariuri Vasco – Cuiaba

X2 (Cuiaba nu pierde) (cota 1.75 Casa Pariurilor)

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Pentru evenimentul evidențiat Vasco – Cuiaba vom miza pe șansă dublă în favoarea oaspeților, care nu vor pierde acest meci. Vrea să fie cea care ia avantajul în confruntările directe, asta după cele 2 remize de până acum. Totodată, are o formă mult mai bună decât Vasco, care a pierdut toate partidele din ultimele 5 săptămâni. Cu 3 puncte luni seară, s-ar putea distanța de zona roșie, și chiar și un egal ar menține-o în grafic pentru salvarea de la retrogradare.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status