✅ Varnamo – Malmo, Allsvenskan, 10 iunie

Home » ✅ Varnamo – Malmo, Allsvenskan, 10 iunie

Cu toate că marile campionate din Europa și-au încheiat activitatea pentru moment, avem suficiente meciuri fotbal cu care să ne rotunjim profitl la pariuri sportive. Campionatul Suediei (Allsvenskan) ne propune sâmbătă un meci foarte interesant. Partida dintre Varnamo – Malmo se joacă la data de 10 iunie pe stadionul Finnvedsvallen din Varnamo, iar fluierul de start se va da la ora 16:00.

Sari direct la pont >>

Varnamo – Malmo

IFK Varnamo

Varnamo vine în acest meci cu nevoie mare de a obține toate cele 3 puncte din acest meci sau cel puțin o remiză pentru a nu se apropia prea tare de zona roșie din clasament. Forma echipei însă nu este una tocmai încurajatoare, iar acest lucru le cauzează emoții fanilor care văd cum încet dar sigur echipa lor se prăbușește.

Ultimele 5 etape din campionat i-au adus echipei lui Kim Hellberg doar 2 victorii și 3 înfrângeri, iar pentru că Malmo este un adversar extrem de dificil speranțele echipei Varnamo pentru puncte în acest meci sunt destul de reduse.

Poziție în clasament

Varnamo a reușit să obțină 4 victorii și a fost învinsă de 7 ori de la debutul acestui sezon de Allsvenskan. Aceste victorii o clasează totuși pe poziția 11 în clasament cu 12 puncte cumulate, la 5 puncte deasupra primei poziții retrogradabile.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Rasheed – Larsson, Eriksson, Grozdanic, Lohikangas – Johansson, Nasstrom, Wenderson – Engvall, Zeljkovic, Ademi
  • Absenți: Kenndal (accidentat)
  • Incerți: Bernardo Vilar (accidentat)

Malmo FF

Malmo vine în acest meci dintro postură ceva mai relaxată decât adversara sa, însă de asemenea determinată să obțină toate cele 3 puncte puse la bătaie în acest meci datorită faptului că dorește să rămână lider de clasament.

Malmo a avut parte de asemenea de 2 rezultate ceva mai slabe în ultimele 5 partide de campionat, în care a obținut, pe lângă cele 3 victorii, o remiză și a fost învinsă de Elfsborg. În cazul unei înfrângeri sau chiar a unei remize în acest meci, trupa lui Henrik Rydstrom poate fi întrecută de Elfsborg în clasament.

Poziție în clasament

Momentan Malmo este liderul clasamentului Allsvenskan cu un total de 28 de puncte cumulate, la o distanță de 2 puncte deasupra principalei urmăritoare, Elfsborg, care are 26 de puncte și un golaveraj foarte similar.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Dahlin – Nielsen, Moisander, Cornelius, Busanello – Pena, Nanasi, Larsson – Bolin, Holmquist, Ali
  • Absenți: Lomotey, Tinnerholm (accidentat)

Meciuri fotbal Varnamo – Malmo

Doar 4 meciuri s-au disputat în istorie între Varnamo – Malmo, iar dintre acestea Malmo a reușit să câștige 2 partide, în timp ce cele mai recente două meciuri s-au încheiat la egalitate fără gol marcat.

Ponturi pariuri Varnamo – Malmo

Șansă dublă și Peste/Sub (Malmo sau Egal și Sub 4.5) cota 1.33 (Get’s Bet) ✅

Este într-adevăr un meci foarte important în ecuația clasamentului pentru ambele formații, însă forma de moment a celor două echipe este cea care va face cel mai probabil diferența. Malmo este determinată să nu piardă șefia clasamentului, iar pentru că Varnamo are parte de un parcurs slab în acest sezon, considerăm că Malmo nu va pierde acest meci. Pentru că meciurile directe dintre cele două formații au avut cel mult 2 goluri marcate per meci, vă propunem ponturi pariuri azi cu fosuc asupra șansei duble și numărului de goluri, mai precis victoria oaspeților sau egal și cel mult 4 goluri în meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status