❌ Valerenga – Sandefjord, Eliteserien, 29 iulie

Home » ❌ Valerenga – Sandefjord, Eliteserien, 29 iulie

Avem parte de meciuri palpitante și din Eliteserien la finalul acestei săptămâni, iar pentru a ne suplini profitul la pariuri sportive am decis să mizăm pe duelul dintre Valerenga – Sandefjord. Confruntarea dintre cele două formații este programată sâmbătă, 29 iulie de la ora 16:30, iar meciul se va juca pe stadionul Intility Arena din Oslo.

Sari direct la pont >>

Valerenga – Sandefjord

Valerenga Fotball

Credem că ne așteaptă un meci destul de interesant între cele două formații, întrucât ambele echipe caută să scape de zona roșie a clasamentului, dar situația lor arată aproape identică. Cu toate acestea, Valerenga este cotată drept mare favorită pentru victorie conform unelor case de pariuri, Superbet oferind cota 1,53 pentru victoria gazdelor în constrast cu cota 5,75 oferită oaspeților și 4,50 pentru remiză.

Pentru două echipe cu rezultate recente identice diferența de cote este extrem de mare, însă acest lucru aduce oportunități excelente pentru profit substanțial la pariuri sportive. Echipa antrenată de norvegianul Geir Bakke a reușit să obțină o singură remiză în ultimele 5 etape de campionat, celelalte 4 meciuri fiind înfrângeri. Acest lucru a adus echipa în zona roșie din clasament, iar Valerenga trebuie să înceapă să obțină puncte pentru a nu se îndepărta de salvarea de la retrogradare.

Poziție în clasament

Valerenga ocupă poziția a 14-1 în Eliteserien cu 11 puncte cumulate din 14 meciuri jucate, și este la 5 puncte în urma echipei de pe locul 13 (prima poziție ce se salvează de la retrogradare), însă cu un meci mai puțin jucat.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-2-1) Sjoeng – Kjelsen, Jensen, Zuta – Hendenstad, Bjordal, Strand, Jukleroed – Riisnaes, Ofkir – Jatta
  • Absenți: Hakans (accidentat)
  • Incerți: Strandberg (accidentat)

Sandefjord Fotball

Sandefjord vine în acest meci cu speranțe destul de mici pentru victorie, însă situația sa este foarte similară cu cea a echipei Valerenga. Trupa antrenată de norvegianul Hans Odegaard a reușit să obțină, la fel ca și adversara sa din acest meci, o singură victorie în ultimele 5 etape din campionat, celelalte 4 meciuri fiind înfrângeri.

De asemenea, de la debutul acestui sezon Sandefjord a câștigat doar 2 meciuri, a remizat de 4 ori și a pierdut nu mai puțin de 8 partide în cele 14 etape de campionat jucate. Echipa pare să se îndrepte cu pași rapizi spre liga secundă, însă o victorie în acest meci i-ar oferi o perspectivă complet diferită cu privire la salvarea de la retrogradare.

Poziție în clasament

Pentru moment, Sandefjord se află pe poziția 15 în campionatul norvegiei cu un total de 10 puncte cumulate în 14 meciuri jucate. Este la 6 puncte în urma echipei Ham-Kam aflată pe locul 13, însă are un meci mai puțin disputat față de aceasta, așadar acea diferență de puncte poate fi redusă foarte ușor cu o victorie în acest meci și în meciul restant.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Keto – Palerud, Taaje, Foss, Smeulers – Boya, Ottosson, Nilsson – Dunsby, Tveter, Al Saed
  • Incerți: Amin (accidentat)

Meciuri fotbal Valerenga – Sandefjord

Din ultimele 5 meciuri fotbal disputate între Valerenga – Sandefjord, echipa gazdă a acestui meci a reușit să obțină 4 victorii în timp ce Sandefjord a câștigat un singur meci.

Ponturi pariuri Valerenga – Sandefjord

Șansă dublă și Total goluri (Valerenga sau Egal și Sub 4.5) cota 1.38 (Get’s Bet) ❌

Cu toate că de multe ori este dificil să venim cu ponturi fotbal sigure, pentru partida Valerenga – Sandefjord credem că am găsit pontul câștigător. Cele două formații sunt într-o postură similară atât din punct de vedere al punctelor obținute cât și al rezultatelor în ultimele 5 meciuri și al formei de moment.

Însă Valerenga este avantajată ușor de faptul că dispută acest meci pe teren propriu, iar istoricul meciurilor directe denotă faptul că aceasta este ceva mai puternică decât Sandefjord. Drept urmare, vă propunem ponturi pariuri cu miza pe șansă dublă, anume pe victoria gazdelor sau remiză și cel mult 4 goluri marcate în meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status