✅ Valerenga – Molde, Eliteserien, 15 iulie

Home » ✅ Valerenga – Molde, Eliteserien, 15 iulie

Campionatele nordice ne-au ajutat considerabil vara aceasta în a obține profit la pariuri sportive, iar de aceea continuăm să analizăm meciurile din Eliteserien. Sâmbătă, 15 iulie ne așteaptă confruntarea dintre Valerenga – Molde, meci ce este programat de la ora 19:00 pe Intility Arena din Oslo. Așa cum v-am obișnuit, cele mai bune ponturi pariuri azi le găsiți la finalul acestei analize detaliate, care sperăm să vă fie de folos în goana după profit la pariuri.

Sari direct la pont >>

Valerenga – Molde

Valerenga Fotball

Este fără nicio urmă de îndoială o confruntare importantă pentru ambele formații, iar rezultatul final al acestui duel poate avea consecințe radicale la final de sezon. Valerenga este în căutare disperată de puncte, deoarece simpe presiunea enormă a zonei roșii din clasament și caută să evite retrogradarea la finele sezonului.

Desigur, echipa antreantă de norvegianul Jan Frode Nornes va trebui să facă probabil câteva schimbări drastice pentru a se asigura de îndeplinirea obiectivului, însă pentru moment lucrurile nu merg tocmai conform planului, iar singurul motiv pentru care formația Valerenga nu se află pe una din pozițiile retrogradabile este faptul că și echipele de sub ea au avut parte de rezultate modeste.

Poziție în clasament

Cu toate acestea, gluma se îngroasă teribil pentru Valerenga ce se află la doar un punct deasupra zonei roșii din clasament, cu un total de 11 puncte cumulate în 12 meciuri jucate și un golaveraj de 15:19.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-1-4-1) Sjoeng – Hedenstad, Kjelsen, Zuta, Jukleroed – Strand – Thorvaldsen, Bjordal, Riisnaes, Ofkir – Jatta
  • Absenți: Olsen (accidentat)

Molde FK

Molde vine în această partidă destul de încrezătoare în șansele sale la victorie, lucru confirmat și de marile case de pariuri din țară prin prisma cotelor oferite. Unibet oferă cota 1,79 pentru victoria formației oaspete, în contrast cu cota 4,00 pentru victoria echipei Valerenga și 4,10 pentru remiză.

Molde a avut un parcurs destul de bun în Eliteserien în meciurile recente și este una din echipele ce tind spre clasarea în top 3 la finalul acestui sezon. Trupa lui Erling Moe a avut parte de 3 victorii, o remiză și o singură înfrângere în ultimele 5 meciuri fotbal disputate în campionatul intern, ceea ce denotă o creștere de formă și determinarea echipei de a ajunge în top 3.

Poziție în clasament

Molde se află pe poziția a 5-a în Eliteserien cu 23 de puncte cumulate în 14 meciuri jcuate, și se află la doar 3 puncte în urma echipei Viking aflate pe locul 3, însă cu un meci în plus disputat față de aceasta.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Petersen – Haugan, Bjornbak, Hagelskjaer – Linnes, Grodem, Mannsverk, Breivik, Haugen – Eriksen, Kitolano
  • Absenți: Eikrem, Ellingsen (accidentați)
  • Incerți: Andersen (accidentat)

Meciuri fotbal Valerenga – Molde

Rezultatele directe dintre Valerenga – Molde sunt împărțite echitabil, întrucât ultimele 5 meciuri fotbal dintre cele două formații au adus câte 2 victorii fiecărei echipe și un rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri Valerenga – Molde

Șansă dublă și Peste/Sub (Molde FK sau Egal și Sub 4.5) cota 1.53 (Get’s Bet) ✅

Avem multe meciuri fotbal din Eliteserien ce ne aduc oportunități numai bune pentru profit la pariuri sportive, iar pentru partida Valerenga – Molde suntem aproape 100% convinși că am găsit pontul câștigător.

Am decis să mizăm pe un pont ceva mai sigur și anume șansă dublă în această cofruntare, deoarece nu dorim să riscăm prea tare cu pariuri de tip 1×2, întrucât Valerenga ne-ar putea surprinde chiar cu o remiză, dar nu credem că va câștiga acest meci. De asemenea, Molde dispută această partidă în deplasare, iar pe teren advers Molde a marcat doar 12 goluri în 7 meciuri fotbal, așadar o medie de sub 2 goluri per meci. Drept urmare, am decis să mizăm pe victoria oaspeților sau remiză și cel mult 4 goluri marcate în partida de sâmbătă seara.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status