❌ UTA – FC Botoșani, Superliga, 11 Februarie 

Home » ❌ UTA – FC Botoșani, Superliga, 11 Februarie 

Nu mai este mult de jucat din Superliga din România, așa că orice punct contează pe acest interval de final de meciuri fotbal. Partida UTA – FC Botoșani se joacă sâmbătă, 11 februarie, de la ora 14:30, pe stadionul Francisc von Neuman (Arad). UTA – FC Botoșani poate fi urmărit în transmisiune directă pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 2.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Sari direct la pont >>

UTA - FC Botoșani

UTA

Greu de explicat ce se întâmplă la UTA, care a încercat toate căile posibile să resuscite un sezon ce se anunța promițător. Goana după puncte a devenit cu atât mai mare cu cât faza de play-out bate la ușă, iar arădenii nu sunt deloc bine poziționați în această perspectivă în clipa de față. Un prim pas ar fi să reușească să-și adjudece punctele de pe teren propriu, mai ales când are în orizont un adversar cu care s-ar putea întâlni și în faza a doua a campionatului.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Obiectiv

Teoretic, accederea într-o cupă europeană (ceea ce visau arădenii la start) încă nu este complet eliminată din calcule, pentru că și echipele din play-out au o cale către zona internațională. Dar, practic, UTA are de rezolvat probleme mai importante de moment până să se gândească atât de departe.

Echipa probabilă și absenți

  • Iacob – Erico, Benga, Hoxhallari – Benzar, Anton, Batha, Ubbink, Pop – Milosevic, Postolachi.         
  • Absenți: –

FC Botoșani

Cum s-a trezit peste noapte bestia din echipa Botoșanului ce a biruit meci de meci, este cel mai bun exemplu pentru orice echipă din Superliga că se poate chiar și când se pierde speranța. După eșecuri rușinoase cu Sepsi sau cu Farul, cu diferențe de calamitate, iată că venirea lui Stoican pe banca echipei a îndreptat cârma corabiei către direcția potrivită. FC Botoșani este e primul loc în clasamentul formei, iar ca perspectivă are și atacarea locurilor de play-off.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Obiectiv

La Botoșani, în ultimii ani, s-a pus mereu problema de accedere în play-off și de a duce echipa pe plan european, cum s-a mai și întâmplat, de altfel, în sezoanele trecute. Doar că prima parte de sezon arăta dezolant ca perspectivă, însă după trei succese la rând le-a revenit încrederea în obiectivul stabilit la start.

Echipa probabilă și absenți

  • Pap – Patache, Mutombo, Șeroni, Mboko – Florescu, Dican, Zabou – Dragu, Roman, Mailat.         
  • Absenți:  –

Meciuri fotbal UTA – FC Botoșani

La ultimele două vizite ale celor de la FC Botoșani la Arad au fost înregistrate două meciuri șterse pentru publicul neutru, fără gol, 0-0. În turul campionatului, UTA a reușit să câștige la Botoșani, pe semne că diferența de valoare dintre cele două echipe n-ar trebui să fie neapărat în favoarea oaspeților, nefiind atât de multe schimbări la nivelul loturilor.

Ponturi pariuri UTA – FC Botoșani

Psf X (egal la pauză sau la final) – cotă 1,60 (Superbet) ❌

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

 Găsim relevant pentru meciul de față istoricul celor două echipe, de unde orice tip de persoană interesată de pariuri sportive ar putea să sesizeze că echilibrul a fost cuvântul de ordine. Cu atât mai mult în confruntările disputate la Arad, ca și în cazul de față, când au fost două rezultate de 0-0. Un rezultat de egalitate n-ar fi deloc o dramă pentru FC Botoșani, ci dimpotrivă, iar UTA ar putea să se mulțumească și ea cu un punct, având în vedere momentul favorabil prin care trece adversarul.

Din această auto-mulțumire cu un rezultat de egalitate ar putea să iasă, din nou, un duel încrâncenat fără o echipă dominantă în mod clar. Iar semnul de X îl aplicăm pentru a fi luat în calcul atât la pauză, cât și la final, pentru o cotă de 1,60, deloc de neglijat.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status