❌ ❌ Uruguay – Coreea de Sud, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 24 noiembrie

Home » ❌ ❌ Uruguay – Coreea de Sud, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 24 noiembrie

Uruguay și Coreea de Sud deschid oficial grupa H la Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar cu un meci ce promite mult spectacol și două echipe de care mereu ne amintim cu plăcere. Această grupă are echipe foarte competitive și chiar dacă Portugalia și Uruguay sunt favorite, surprizele pot să apare foarte ușor. Meciul Uruguay – Coreea de Sud se joacă pe 24 noiembrie de la ora 15:00 pe stadionul Education City din Al Rayyan.

Sari direct la pont >>

Uruguay- Coreea de Sud

Uruguay

Uruguay vine la această ediție a Cupei Mondiale cu foarte mari speranțe deoarece are unul dintre cele mai bune loturi din istoria participărilor la Campionatul Mondial. Uruguay vine cu jucători tineri ce sunt considerați mari speranțe precum Araujo de la Barcelona, Nunez de la Liverpool și Valverde de la Real Madrid, dar și cu jucători de mare experieță și de talie mondială precum Suarez, Cavani și Godin, ce ii vor ajuta pe cei tineri să gestioneze cu inteligență acest turneu.

Forma echipei

Uruguay este în formă de zile mari și este determinată să ajungă foarte departe în acest turneu, lucru demonstrat prin faptul că a încheiat pe poziția a treia grupa de calificare la Campionatul Mondial, o grupă din care a făcut parte echipe puternice, printre care Ecuador, Columbia, Chile, Argentina și Brazilia.

Meciurile recente

Uruguay a disputat câteva meciuri amicale de pregătire a acestui turneu între lunile iunie și septembrie, reușind să câștige 3, remizând o dată și a fost învinsă într-un singur meci.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Nunez – De la Cruz, Valverde, De Arrascaeta – Torreira, Bentancur – Gimenez, Godin, Caceres, Coates – Muslera
  • Absenți: Cavani (accidentat)
  • Incerți: Araujo (accidentat)

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Coreea de Sud

Coreea de Sud vine la această ediție a Cupei Mondiale cu speranțe destul de mari și cu dorința de a se califica în sferturi pentru a depăși performanța ediției trecute în care a încheiat grupa pe poziția a 3-a.

Forma echipei

Forma echipei este una foarte bună fiind clasată pe poziția a 2-a în grupa din EAFF, campionatul de fotbal din Estul Asiei, iar grupa de calificare la Campionatul Mondial a încheiat-o pe poziția secundă la două puncte în spatele Iranului, cu toate că acea grupă de calificare a fost semnificativ mai ușoară decât cea în care a evoluat Uruguay.

Meciurile recente

Coreea de Sud a disputat 7 partide amicale ce au avut ca scop pregătirea acestui turneu, din care a fost învinsă o singură dată, a remizat de două ori și a câștigat 4 meciuri.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Cho, U. Hwang – H. Hwang, Paik, Jung, C. Kwon – K. Kwon, Yoon, Hong, Y. Cho – S. Kim
  • Absenți: Son-Heung Min (accidentat)

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Meciurile directe Uruguay – Coreea de Sud

Cele două echipe s-au mai întâlnit de câteva ori în istorie, dar cel mai recent meci este amicalul disputat în 2018 câștigat cu scorul de 2-1 de Uruguay.

Ponturi pentru pariuri Uruguay – Coreea de Sud

Rezultat și Total Goluri 1.5, Timp Regulamentar (Uruguay și Peste 1.5) cota 2.45 (Winmasters) ❌

Dacă ne uităm la rezultatele celor două naționale, putem observa faptul că Uruguay este categoric favorita acestui meci dar și o echipă ce este obișnuită să marcheze goluri, iar Coreea de Sud va trebui să se descurce fără cel mai bun jucător al naționalei, Son-Heung Min. Cu toate că Uruguay are o ofensivă foarte bună, defensiv nu stă cel mai bine și a încasat 22 de goluri în campania de calificare pentru mondial, dar pentru că este net superioară Coreei de Sud, vom miza pe faptul că Uruguay va câștiga acest meci și se vor marca minim 2 goluri.

Total goluri Uruguay (Peste 0.5) cota 1.25 (Superbet) ❌

Această propunere vine cu risc foarte scăzut și am ales o miză foarte simplă și foarte sigură. Având în vedere faptul că Uruguay dispune de jucători foarte valoroși și extrem de ofensivi precum Bentancur, Nunez, Suarez, Valverde și mulți alții, vom miza fără emoții pe un meci Uruguay – Coreea de Sud în care Uruguay va marca cel puțin un gol.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status