❌ Urartu – Zrinjski, calificări Champions League, 11 iulie

Home » ❌ Urartu – Zrinjski, calificări Champions League, 11 iulie

Intrăm din nou în zona de meciuri fotbal de mare interes, pentru că ne aflăm în startul preliminariilor pentru Champions League – în partea de culoar a echipelor campioane din țările mai puțin dezvoltate fotbalistic. Meciul Urartu – Zrinjski, manșa tur a turului I preliminar din Champions League, este programat marți, 11 iulie, de la ora 18:00, pe Urartu Stadium (Erevan).

Sari direct la pont >>

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Urartu – Zrinjski

FC Urartu Erevan (Armenia)

Campioana Armeniei reia sezonul competițional cu meciuri oficiale direct în preliminariile Champions League, la cam o lună distanță de la încheierea Premier League (campionatul din Armenia). Urartu s-a impus cu 83 de puncte în competiția internă, cu trei lungimi peste Pyunik (a doua clasată, considerată favorită la câștigarea titlului înaintea sezonului). Marele atu al celor de la Urartu a fost forța de pe teren străin, de unde a adus per total mai multe puncte decât la jocurile de pe teren propriu. Astfel, echipa din Erevan a adus 45 de puncte din jocurile de afară, din 18 partide (golaveraj 42-9), față de doar 38 din partidele de acasă.

O altă caracteristică de menționat pentru Urartu ar fi că nu a avut un jucător anume care să iasă în evidență, ci s-a bazat mai mult pe forța de grup. Cel mai bun marcator al echipei în campionatul trecut a fost ucraineanul Khlyobas (9 goluri), urmat de Grigoryan și Mayrovich – cu câte 8 reușite.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipa probabilă:                                                                     

  • Beglaryan – Aghasaryan, Ayvazyan, Ghazaryan, Grigoryan, Isaac, Khlyobas, Marcs Junior, Mayrovich, Minasyan, Rafael Carioca

SK Zrinjski Mostar (Bosnia-Herțegovina)

Competiția internă a fost dominată categoric de către Zrinjski, formație care a câștigat titlul cu o distanță de 20 de puncte față de următoarea clasată, Borac Banja Luka. Așa că nu se poate pune deloc la îndoială titlul cucerit de către Zrinjski, iar acum trebuie ca această superioritate să fie dovedită și în plan european, măcar prin accederea mai departe a unui tur preliminar din Champions League.

Campioana din Bosnia a apucat să dispute patru partide amicale în pregătirea acestui duel cu Urartu, dintre care trei au fost câștigate: 3-1 cu Varazdin (Croația), 3-0 cu Lokomotiva Zagreb (Croația) și 3-1 cu Psusje (Bosnia). Iar cu NK Mura (Slovenia), în primul test de verificare al verii, bosniacii au pierdut cu 1-0.

Principalul pericol pentru adversarii lui Zrinjski vine de la experimentatul atacant Bilbija, cu 24 de goluri marcate în sezonul precedent, component și al naționalei din Bosnia-Herțegovina.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipă probabilă:

  • Maric – Susic, Malekinusic, Magdic, Jukic, Ivancic, Ismajlgeci, Ilinkovic, Corluka, Bilbija, Barisic

Meciuri fotbal Urartu – Zrinjski

Nu s-a înregistrat niciun meci direct între Urartu și Zrinjski, nici măcar vreo partidă amicală de-a lungul existenței celor două cluburi.

Ponturi pariuri Urartu – Zrinjski

Peste 1,5 goluri (se marchează cel puțin două goluri în meci) – cotă 1,42 (Winmasters) ❌

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Ne gândim că vom avea parte de un meci destul de deschis, așa că acționăm ca atare la pariuri sportive pe miza la cel puțin două goluri înscrise în meci. Zrinjski are un apetit ofensiv dezvoltat, în timp ce Urartu are de ieșit la atac, mai ales că regula golului din deplasare nu mai este valabilă și nu mai poate fi la fel de amenințătoare această perspectivă. 

Valoric e destul de dificil de exprimat care echipă e mai puternică, pentru că vin din două campionate mai obscure. Strict ca anvergură, Zrinjski pare mai îndreptățită să spere la calificare, printr-o mai mare experiență în acest gen de competiții. Iar acest lucru o va face pe campioana Bosniei să atace încă din turul din Armenia.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status