✅ Ungaria – Lituania, Calificări Euro 2024, 20 iunie

Home » ✅ Ungaria – Lituania, Calificări Euro 2024, 20 iunie

Până să încheiem cu totul seria de meciuri fotbal din această perioadă a echipelor naționale, mai avem de stors câteva ponturi bune de la partidele din preliminariile pentru Euro 2024. Meciul Ungaria – Lituania se joacă marți, 20 iunie, de la ora 21:45, pe Puskas Arena (Budapesta). Partida poate fi urmărită în direct pe Prima Sport 2.

Sari direct la pont >>

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Ungaria – Lituania

Ungaria

Una dintre țările cu cea mai mare marjă de progres din ultimii ani este Ungaria. După ce a făcut față cu brio în grupa morții la Euro 2020 (competiție desfășurată în 2021), cu Anglia, Portugalia și Germania, selecționata Ungariei a dovedit și mai departe că e capabilă de rezultate frumoase. A fost la un pas să câștige grupa din prima urnă valorică a Ligii Națiunile, după ce le depășise pe Germania și Anglia, dar a cedat în fața Italiei.

Actuala campanie a debutat destul de bine pentru Ungaria, care se află în control ca situație în grupă, după două meciuri cu echipe considerate contracandidate. A fost un succes clar în prima rundă, la vizita Bulgariei, scor 3-0, în luna martie. Iar în urmă cu câteva zile a scos punctul necesar din deplasarea din Muntenegru, scor 0-0.

Pregătirea meciului cu Lituania s-a efectuat la precedenta acțiune a lotului ungar, în martie, când reprezentativa țării vecine a depășit-o cu 1-0 pe Estonia, o altă țară baltică.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Echipa probabilă:

  •  Dibusz – Lang, Orban, Szalai – Kerkez, Styles, Nagy, Bolla – Szoboszlai, Adam, Sallai

Lituania

La polul opus de Ungaria, selecționată în continuu progres, se află Lituania, care pare să fi pierdut lupta cu interesul în fotbal pentru cel total acordat baschetului. Doar patru victorii au fost obținute în ultimii trei ani de către Lituania, care a suferit și o retrogradare în Liga Națiunilor, la mare distanță de puncte de Feroe – contracandidata sa.

După ce într-o vreme se obișnuise chiar cu eșecuri la mare scor, gen 0-6 pe teren propriu cu Turcia, 0-4 cu Elveția, 0-5 în Italia, 1-4 cu Irlanda de Nord, ori 0-4 în Spania, lituanienii par că se axează momentan pe un mic obiectiv: acela de a nu mai pierde la scor partidele. Ceea ce a început să funcționeze de la eșecul dezastruos cu turcii, împotriva cărora au pierdut doar cu 2-0 în deplasare.

În actuala campanie a calificărilor, Lituania a debutat cu un eșec, 0-2, în Serbia – principala favorită a grupei. A urmat o remiză albă într-un amical cu Grecia, în deplasare, plus remiza de pe teren propriu, din urmă cu câteva zile, scor 1-1, cu Bulgaria (meci în care Lasickas a fost eliminat încă din minutul 17, la scorul de 1-0). După toată perioada grea, pare că Lituania se îndreaptă cât de cât într-o direcție mai bună, să fie lipsită măcar de umilințe ca scor.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Echipă probabilă:

  • Germonas – Sirvys, Leckiatas, Girdvainis, Baneta – Vorobjovas, Verbickas – Sesplaukis, Gineitis, Jankauskas – Cernych

Meciuri fotbal Ungaria – Lituania

Ungaria a reușit să se impună în trei din cele patru confruntări directe pe care le-a avut în istoria sa cu Lituania. Prima s-a produs în deplasare, în anul 2000, scor 6-1, dar urmată de o remiză pe teren propriu, 1-1, cu un an mai târziu (pentru calificările la World Cup 2002). De atunci au mai fost două partide amicale, ambele câștigate de Ungaria: 2-0 (în 2010) și 4-0 (în 2015).

Ponturi pariuri Ungaria – Lituania

1 și sub 4,5 goluri (Ungaria câștigă și se marchează cel mult patru goluri în meci) – cotă 1,47 (Betano) ✅

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Pornită ca mare favorită să câștige meciul și chiar să obțină unul din cele două locuri disponibile pentru calificarea la Euro 2024, Ungaria ne atrage și pe noi la pariuri sportive să mizăm pe un succes al său. Doar că pentru a spori semnificativ cota de la 1,17 către 1,47 adăugăm în combinație și că se vor marca cel mult patru goluri în meci. Ne așteptăm ca Lituania să se mulțumească doar cu limitarea diferenței, iar Ungaria n-are de ce să forțeze mai mult decât e cazul în această perioadă în care jucătorii n-au apucat nici să se bucure de vacanță.   

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status